chamaeleo Opublikowano 21 Grudnia 2011 #81 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Postanowiłem z tej obsady postawić na Saulosi i Afrę Cobwe. Chcę docelowo mieć Saulosi j.w. zaś Cobwe 2+5. Co wy na to? Nie jest to dobre połączenie ( saulosi z afrą cobwe.)
dzem3 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor #82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie jest to dobre połączenie ( saulosi z afrą cobwe.) Dlaczego tak uważasz? Przy 300l sądzę, że taka ilość i tylko dwa gatunki są ok! Niektórzy tu na forum mówią, że tak mają i jest git lub też, że wpuścili by taki "zestaw".
chamaeleo Opublikowano 21 Grudnia 2011 #83 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dlaczego tak uważasz? Przy 300l sądzę, że taka ilość i tylko dwa gatunki są ok! Niektórzy tu na forum mówią, że tak mają i jest git lub też, że wpuścili by taki "zestaw". Ale te 2 gatunki trzeba odpowiednio dobrać . Wolisz afry czy saulosi ?
dzem3 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor #84 Opublikowano 21 Grudnia 2011 wiem, wiem ale ja wolę afrę i saulosi! I powiem, że widziałem akwa, w których sobie pływają i jest ok! Napisz proszę jakie są przeszkody według Ciebie "chamaeleo"
dzem3 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor #85 Opublikowano 26 Grudnia 2011 zakupiłem 6szt do mojej obsady. Miały być to Cynotilapia Afra Cobwe ale "Perez666" w galerii NIEZIDENTYFIKOWANE pod tym linkiem http://www.klub-malawi.pl/index.php/galeria/?g2_itemId=149742 poinformował mnie, że najprawdopodobniej posiadam Metriaclima pulpican. I teraz moje pytanie czy mogą one być z P.saulosi? Zapraszam również do w/w galerii http://www.klub-malawi.pl/index.php/galeria/?g2_view=members.MembersItems&g2_userId=147320 zamieściłem tam jeszcze kilka zdjęć w celu ich lepszej identyfikacji co do gatunku i płci. Fotki wyleciały. Identyfikację przeprowadzamy tylko i wyłącznie w galerii. Gorol.
Rekomendowane odpowiedzi