Skocz do zawartości

Dainichi bądź Hikari, co lepsze dla Saulosi i Sprengeare.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na allegro sprzedaje dainichi glownie rafał z aquapet'u wiec problemu nie ma.

A dainichi w sklepach nie ma bo jest dla wiekszosci ludzi za drogie. Jak beda miec na jednej polce kilo tropicala za "9.99" i obok 1/4 kilo dainicho za prawie stówke to zgadnij co przecietny kowalski kupi,... :)

Opublikowano

Jako że jestem zielony w sprawach żywieniowych dla pyszczaków, dałem się ostatnio namówić sprzedawcy na kupno... spiruliny Tropicala, mówił że najlepsza spirulina na rynku, więc myślałem że sie zna i wziąłem. Teraz tego błędu nie popełnię:)

A wracając do tematu - właśnie wróciłem ze sklepu z Hikari cichlid excel mini.

Zakupiłem też rybki tj. 10 sztuk Saulosi i 10 sztuk Neon spot(miał być sprengeare, ale jak zobaczyłem Neon Spoty...). Rozumiem, że dieta dla nich jest podobna do diety saulosi???

A dainichi FX i veggie deluxe już zamówione na rybarium.pl

Opublikowano
Dainichi to kup sobie lepiej na allegro bo w rybarium jest, tyle że tylko wirtualnie

No ale, mają w regulaminie napisane, że jeżeli na magazynie niema to powiadamiają drogą elektroniczną... Zamówienie złożone niby godzinę temu, ale chyba JUŻ by mnie powiadomili??? Jak się domyślam miałeś nieprzyjemne doświadczenia z nimi... Jeszcze mogę wszystko anulować.

Opublikowano
No ale, mają w regulaminie napisane, że jeżeli na magazynie niema to powiadamiają drogą elektroniczną... Zamówienie złożone niby godzinę temu, ale chyba JUŻ by mnie powiadomili??? Jak się domyślam miałeś nieprzyjemne doświadczenia z nimi... Jeszcze mogę wszystko anulować.
Zamówiłem ten pokarm dwa tygodnie temu i gdybym sam nie zadzwonił( tutaj też trzeba mieć cierpliwość, często gęsto nikt nie odbiera) to dalej bym żył w błogiej nieświadomości. Otrzymałem informację, że na razie można zapomnieć o tym pokarmie. To samo tyczy się spiruliny O.S.I w opakowaniach 63 i 200g.

Co do informowania droga elektroniczną to teraz nawet nie informują o wysyłce towaru.

Opublikowano

Ja uzywam hikari staple i gold i wcale mi nic nie brudzi wody.przed podaniem mocze chwilke w siatce do łapania ryb i po problemie wystarczy 2 min

A najlepsze jest to ze kupuje od goscia na swiebodzkim znany akwarystom z wrocławia placyk 250gram staple kosztuje 8,90 przez allegro

Opublikowano

Aarset, tak mnie nastraszyłeś, że anulowałem zamówienie... A już myślałem, że się przełamię i kupię coś przez internet:)

Ryrek, mogłeś napisać wcześniej teraz już po ptokach:D.

Sir_Yaro, rozumiem, że ten ''rafał z aquapet'u '' sprawdzony już nie raz???

Opublikowano

Aha, ok, dzięki za info, nie wiedziałem:) ...

Wydaje mi się, że temat można zamknąć.

I jeszcze raz, dzięki wszystkim za odpowiedzi.