hunter_mc Opublikowano 8 Lipca 2011 #1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Po kilku latach wznawiam swą "działalność" w Malawi:D Chcę jednak zająć się pewnym gatunkiem właściwie niespotykanym w polskiej praktyce hodowlanej. I tu pojawia się problem: nie potrafię nigdzie zlokalizować(znalazłem w USA-.-) poszukiwanego przez mnie LABIDOCHROMIS SP.GIGAS MARA "MARA ROCKS"... Wysłałem maile do firm zajmujących się importem z Malawi w Polsce...i otrzymałem jedną odpowiedz (TANMAL): "oferujemy ryby wyszczegolnione w aktualnej ofercie . Nie realizujemy zamowien spoza oferty . Dzis nie jestem w stanie Panu nic zobowiazujacego na temat tej ryby napiasac." Nie wiem gdzie dalej szukać byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.
zdrowy_zab Opublikowano 8 Lipca 2011 #2 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hmmm, spytaj się na www.malawicichlids.pl . Jak nie mają, no to czego się nie robi dla ryb podróż do USA
hunter_mc Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor #3 Opublikowano 8 Lipca 2011 Pytałem...niestety nie było żadnej odpowiedzi... A do USA chętnie się przelecę...
Perez666 Opublikowano 9 Lipca 2011 #4 Opublikowano 9 Lipca 2011 Tutaj próbowałeś? http://www.malawicarsten.dk/test/default.asp?iId=GEMKME
Rekomendowane odpowiedzi