Skocz do zawartości

Pierwsze Malawi 112l - 160l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Byłam dziś w tym sklepie i weszłam w dyskusje z panią z obsługi i usłyszałam że nie będę jej uczyć jak ryby się hoduje , bo pan który zaopatruję ich w ryby także trzyma je wszystkie razem i nie widzi żadnych przeszkód w tym. Ryby oczywiście nie zostały przyjęte bo to co ja mówię to bzdury....................co tu więcej komentować

Widzisz, sprzedawcy nie lubią jak ich się poucza...Choć w tym wypadku powinna wysłuchać najpierw bo racja po Twojej stronie była...Te ogłoszenie chyba lepsze było;)

Opublikowano

Wspaniała antyreklama na opiniotwórczej (jak mniemam) stronie tematycznej, historia wesoła a ogromnie przez to smutna. Ale nie spodziwałem się niczego innego. Proponuję dać ogłoszenie na giełdzie, bo a nóż.

Opublikowano

Perez666 :) nie nie zawitam

Bigp -a było ekstra sklep zoologiczny w Auchanie Żory bo dla początkującej osoby ilość pyszczaków w ich sklepie przemówiła do mnie , bo we wcześniejszych mieli skromnie w jednym akwa z 10 szt.

Piter 73- dziękuje za słowa otuchy :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Założyłem akwarium z Malawi w sumie niedawnom. Mam 126l akwa i interesuje mnie ilość rybek-różne źródła mówią od 10 do 15 szt. co wy o tym myślicie ?

Opublikowano

Myślimy, że źródła te są niekompetentne i należy je zmienić dla dobra ryb.

eljot podał adekwatną ilość na ten litraż, który de facto miernie nadaje się do hodowli pyszczaków...