bimber Opublikowano 2 Czerwca 2011 #1 Opublikowano 2 Czerwca 2011 witam. jestem początkujacym jezeli chodzi o malawi wczesniej mialem tange, ale przyszedl czas na zmiany potrzebuje wiec pomocy chodzi mi o obsade pysiow do zbiornika o pojemnosci 300 l chodzi mi o jak najladniejszy kontrast poniewaz akwarium bedzie stało w salonie czekam na pomysly doswiadczonych kolegow malawistow moze byc MBUNA LUB NOMBUNA dziekuje. pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
kunta Opublikowano 2 Czerwca 2011 #2 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Poszukaj w historii (kilkanaście razy był ten temat poruszany) pooglądaj galerię i powybieraj co Ci pasuje, wtedy napisz co wybrałes to się zweryfikuje.
yaro Opublikowano 3 Czerwca 2011 #3 Opublikowano 3 Czerwca 2011 i nie szukaj raczej w non mbunie - bo to nie akwarium dla tych ryb. Pooglądaj zdjęcia poczytaj - każdy z nas doradzi Ci to co się jemu podoba, a to nie zawsze ta sama bajka której szukasz.
pieco Opublikowano 3 Czerwca 2011 #4 Opublikowano 3 Czerwca 2011 http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?f=15&t=5646 można zacząć od tego wątku.
Rekomendowane odpowiedzi