MrPatrys100 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 #1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wczoraj odłowiłem samicę do kotnika i dziś rano zauważyłem, że wypuściła 2 małe, a resztę jeszcze trzyma... I tu moje pytanie kiedy wypuści pozostałe? Tzn ile je jeszcze może trzymać? Tak mi się wydaje, że wypuściła je ze stresu, bo to jeszcze trochę za wcześnie na wypuszczenie Cytuj
Perez666 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 #2 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A który to dzień inkubacji? W pełni wykształcone młode może trzymać jeszcze kilka dni,może to być spowodowane obawą o bezpieczeństwo małych.Prędzej czy później odda światu pozostałe Cytuj
MrPatrys100 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor #3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Trudno mi powiedzieć który dzień, coś koło 18-20. No nic pozostało mi czekać A jeszcze jedno pytanie, czy temperatura 25 stopni nie zaszkodzi małym? Bo nie chce mi się ciągle dogrzewać zwykłą grzałką i pilnować... Dopiero we wtorek kupię jakąś z termostatem. Cytuj
Perez666 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 #4 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 25st. to nie jest temperatura mogąca zagrozić życiu pyszczaków więc luzik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi