Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja największa samica saulosi kopie dołek pod kamieniem czy to normalne?

Pytam bo pierwszy raz się z taką rzeczą spotkałem.Inne moje samice tak nie robią.

Opublikowano

Na razie jakiś im starcza ryby czują się dobrze.A w przyszłości będzie 375l ale nie wiem ile to jeszcze potrwa czy rok czy pięć.

Opublikowano
w przyszłości będzie 375l ale nie wiem ile to jeszcze potrwa czy rok czy pięć.

Jak długo da się wytrzymać chodząć w za ciasnych butach? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Jak dla mnie niepoważne potraktowanie tematu, jakiś tam dołek to powinno być najmniejsze zmartwienie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
...kopie dołek , bo jej ciasno :( w tej 112L, z demasoni, yellow, ornatusami i innymi

Kopanie dołków jest normalną rzeczą i nie chodzi to o to czy ryby mają ciasno czy też nie ale jeżeli kolega ma taką obsadę to naprawdę przesada

Opublikowano
...kopie dołek , bo jej ciasno :( w tej 112L, z demasoni, yellow, ornatusami i innymi

Kopanie dołków jest normalną rzeczą i nie chodzi to o to czy ryby mają ciasno czy też nie ale jeżeli kolega ma taką obsadę to naprawdę przesada

Eryk -Paputek pisal z pewna aluzja do posiadacza 112l kotnika dla w/w obsady , pewnie jest swiadomy ze pyszczaki kopia dolki i jest to norma w przeciwienstwie do autora watku, ktory to posiadaną obsadą i glupimi pytaniami udowadnia brak elementarnej wiedzy i szacunku do posiadanych ryb :wink: .