flaczak Posted April 2, 2011 #1 Posted April 2, 2011 Moja największa samica saulosi kopie dołek pod kamieniem czy to normalne? Pytam bo pierwszy raz się z taką rzeczą spotkałem.Inne moje samice tak nie robią.
paputek25 Posted April 3, 2011 #3 Posted April 3, 2011 ...kopie dołek , bo jej ciasno w tej 112L, z demasoni, yellow, ornatusami i innymi
martin_84 Posted April 3, 2011 #4 Posted April 3, 2011 paputek...a moze liczy ze sie dokopie do 2 wiekszego baniaka bez urazy flaczak ale juz kilka osob Ci pisalo na temat tej obsady.
flaczak Posted April 5, 2011 Author #5 Posted April 5, 2011 Na razie jakiś im starcza ryby czują się dobrze.A w przyszłości będzie 375l ale nie wiem ile to jeszcze potrwa czy rok czy pięć.
nabe Posted April 5, 2011 #6 Posted April 5, 2011 w przyszłości będzie 375l ale nie wiem ile to jeszcze potrwa czy rok czy pięć. Jak długo da się wytrzymać chodząć w za ciasnych butach? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Jak dla mnie niepoważne potraktowanie tematu, jakiś tam dołek to powinno być najmniejsze zmartwienie.
Eryk15 Posted April 26, 2011 #7 Posted April 26, 2011 ...kopie dołek , bo jej ciasno w tej 112L, z demasoni, yellow, ornatusami i innymi Kopanie dołków jest normalną rzeczą i nie chodzi to o to czy ryby mają ciasno czy też nie ale jeżeli kolega ma taką obsadę to naprawdę przesada
elozox Posted May 4, 2011 #8 Posted May 4, 2011 ...kopie dołek , bo jej ciasno w tej 112L, z demasoni, yellow, ornatusami i innymi Kopanie dołków jest normalną rzeczą i nie chodzi to o to czy ryby mają ciasno czy też nie ale jeżeli kolega ma taką obsadę to naprawdę przesada Eryk -Paputek pisal z pewna aluzja do posiadacza 112l kotnika dla w/w obsady , pewnie jest swiadomy ze pyszczaki kopia dolki i jest to norma w przeciwienstwie do autora watku, ktory to posiadaną obsadą i glupimi pytaniami udowadnia brak elementarnej wiedzy i szacunku do posiadanych ryb .
Recommended Posts