slawek gorol Opublikowano 7 Czerwca 2011 #11 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie mogę zajmować stanowiska w imieniu Klubu, lecz nie jestem zwolennikiem tego rodzaju operacji....
Perez666 Opublikowano 7 Czerwca 2011 #12 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dla pasjonata/hobbysty jest to niedopuszczalne.Ja chcę podziwiać naturalne zachowania pyśków,a nie stresować i narażać jej zdrowie/życie ,bo chcę szybciej zobaczyć młode które....wycisnąłem :shock: Jest to złe postępowanie którego nie popieram,sądzę że zdecydowana większość kolegów myśli podobnie. Proszę nie propagować tej kontrowersyjnej metody,która niczemu nie służy...
nabe Opublikowano 7 Czerwca 2011 #13 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Żeby was pogodzić zasugeruję odłowienie tej nieszczęsnej samicy do kotnika. Chociaź jak wspomniał Yaro,po powrocie sytuacja wróci do stanu poprzedniego.I przemyśl cel trzymania pyszczaków w takim małym akwarium, imo 120litrowe szkło nie nadaje się dla żadnego gatunku który wymieniłeś, poza tym układy płci, ilości - nieodpowiednie.Ostatecznie naciągane jednogatunkowe.Wtedy same yellow, oczywiście za tym idzie zmiana diety na poprawną. Wyciągania w tej sytuacji młodych z pyska nie skomentuję.
yaro Opublikowano 7 Czerwca 2011 #14 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wyciskać koledzy to wiecie kiedy? - w lutym - jak kolega miał problem - teraz albo rybki nie ma, albo inne wyjście Zawsze lubię odgrzewane kotlety, wtedy wychodza takie fajne porady Pozdrawiam
slawek gorol Opublikowano 7 Czerwca 2011 #15 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak Yaro słusznie zauważył temat jest przeterminowany jak mięso z Reala . Wszystko wskazuje na to, że autor wątku nie jest już zainteresowany poinformowaniem nas co i jak... Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi