MlodyJDM Opublikowano 6 Lutego 2011 #1 Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam ponownie, Wiem, że to forum jest przeznaczone dla rybek z Malawi ale mam taki problem a na innym forum długo nie uzyskałem odpowiedzi więc pytam tutaj bo zawsze pomagacie i jest mila atmosfera A mianowicie mam taki problem iż na górze wody robi mi się dziwny biały osad... Jak wyłączę filtr to po paru minutach wszystko ginie... A jak włączę to wszystko od nowa... Zbieram to pare razy na dzień ale to nic nie pomaga. Proszę was o szybką odpowiedz bo boję się o rybki :/
krystianpiwo Opublikowano 6 Lutego 2011 #2 Opublikowano 6 Lutego 2011 Tłusta plama??? jeżeli tak to film bakteryjny. musisz pokombinować z wylotem filtra no i napowietrzanie ostro.
MlodyJDM Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor #3 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zrobiłem tak jak mówiłeś... trochę już lepiej. A to w końcu przejdzie czy cały czas będzie taki syf? :/
slawek gorol Opublikowano 6 Lutego 2011 #4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Film bakteryjny. Trzeba nie wzburzyć, lecz złamać taflę wody. Bardzo pomocne są różnego rodzaju skimery, począwszy od tych ze sklepu, po te diy ze strzykawki bądź słomki do napojów
MlodyJDM Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor #5 Opublikowano 6 Lutego 2011 A mógłbyś powiedzieć jak zrobić to ze słomek i strzykawki?
slawek gorol Opublikowano 6 Lutego 2011 #6 Opublikowano 6 Lutego 2011 Proszę www.google.com/m?q=skimmer+jak+zrobic&c ... hannel=new Temat wielokrotnie był poruszany na forum. Polecam opcję "szukaj". Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi