Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aleście się obudzili ...

ograniczenie na ilość emotikonów szt. 5 było od początku istnienia forum :P

teraz Wam ustawię na no - limit, ale moderatorzy będą czuwać i tarzających się po podłodze zamiatać do kosza :mrgreen:

Opublikowano

No i żeby więcej tego nie bylo że to my tacy jesteśmy niedobrzy :D

Bo te smutasy to byly kiedy nawet Hari rządzil na forum ;) a nawet wczesniej :P

Opublikowano

W życiu nie było od poczatku wrzućcie moje "opowiadania" z przeszłości tam na pewno było wiecej emotków... obaj z Norbertem jesteśmy starzy :mrgreen: wiec skleroza to u nas rzecz normalna ale kogoś z nas trapi bardziej chyba jednak nie mnie :lol: 8)

Opublikowano

Nie widzę sensu ograniczania emotikonów, bo nie było u nas problemów z dziećmi neo :)

ale przeglądnąłem Hari twoja historię postów i ciężko tam znaleźć więcej niż 4 emotikony, nie mówię że na 100% nie ma żadnego bo przeglądnąłem twoją historię postów losowo ;)

Opublikowano
Nie widzę sensu ograniczania emotikonów, bo nie było u nas problemów z dziećmi neo :)

ale przeglądnąłem Hari twoja historię postów i ciężko tam znaleźć więcej niż 4 emotikony, nie mówię że na 100% nie ma żadnego bo przeglądnąłem twoją historię postów losowo ;)

Jarek bo słabo szukasz ;) ja szukałem swoich ale tak na szybkiego znalazłem Jas73 ma 6 a wierz mi znajdziesz dużoooo więcej u mnie bo nieraz pisałem bardzo długooo link dowodowy ;):

http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?f=15&t=176

Opublikowano

W każdym razie na szczęście :D:):o można już dać więcej buziek :twisted::mrgreen::P, a winnego wprowadzeniu limitów i tak nie znajdziemy, więc doszliśmy do happy endu :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.