Skocz do zawartości

WITAM I O OBECNYCH PYTAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D

Nie było mnie tu trochę, gdyż postanowiłem wybudować dom ... kto to ma już za sobą wie, że nie jest łatwo :). Oczywiście zdecydowałem się na budowę, gdyż ... miałem za małe mieszkanie aby wstawić większe akwarium :mrgreen: . Praktycznie wszystko jest gotowe włącznie z fundamentem pod moje kochane 1200 literków. Realizacja będzie szłą mozolnie i na razie mam tylko 450 litrów do tego na pewno nie nadające się na galerie jako wzór do naśladowania ;). Jednak skupienie w jednym baniaku 2 baniaków wielomiesięczna opieka nad rybami realizowana przez moja teściową, moje zmęczenie i cżęściowo apatia wpłynęła na kondycje ryb i wygląd baniaka. W serduchu jednak Klub Malawi pozostał, czekałem na moment kiedy będe mógł wrócić na powążnie. Czytam posty i widze mało znajomych ale jednak to tu to tam przemknie znajomy nick. Kto ze starej gwardii jest jeszcze aktywny postanowiłem sprawdzić witając sie z Wami. Więc witam i o obecnych pytam :mrgreen:

Opublikowano

Witaj harisimi, co prawda do starej gwardii nie należę ale cieszę się że masz więcej czasu wracasz na forum :D . Powodzenia w budowie baniaka, będę z niecierpliwością czekał na jakieś relacje z postępów w realizacji.

Opublikowano

Witam,

- tych co jeszcze chcą zatracić się w marzeniach i odskoczni od rzeczywistości szarej, zmęczonej ,bezbarwnej, i tych wrażliwych na piękno przyrody - rzadko ,ba- prawie mnie niema na forum(starym już dziadkiem jestem). To tu na forum po dyskusji (szczególnie harisimi na temat Membe deep) dostałem kopa aby sprawdzić kto rozprowadza pseudo Membe na Śląsku. Jest pewne że tematy na tym forum Mnie nauczyły jednego - czytaj, ucz się , sprawdzaj, poszukuj nim wygłosisz swą opinię. - pozdrowienia

Opublikowano
,ba- prawie mnie niema na forum(starym już dziadkiem jestem).

Zaraz am powiesz że stuknęła ci 30 a mi przyjdzie sobie w łeb strzelić :D

Opublikowano

hej hari.

ja na forum w sumie nie wpadam już, ostatnio jakoś dziwnie mi się zdarza, ale już nawet modem nie jestem ;)

pzdr i chetnie obejrze to 1200 l jak juz powstanie ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.