Co to za kamienie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Ogłoszenia
-
Przez hilux · Opublikowano
A jak masz podłączone wyjście z falownika? Dziura w ścianie kaseciaka, czy jakoś je wyprowadzasz? -
Przez Ossek · Opublikowano
Muszę sprostować. U mnie są jednak JVP131, więc mocniejsze wersje. Tym bardziej wydaje mi się, że pralki u Ciebie nie powinno być. -
Popatrz też na pompy Atmana albo nawet głowicę od wewnętrznego Aquaela. Łatwiej je podłączyć i chyba solidniejsze są od falownika. At-106 miałem w 240l w kaseciaku z wyprowadzeniem na drugim końcu akwarium i pralki nie robił. -
Przez kozlowskibartlomiej94 · Opublikowano
Tylko obawiam się że będzie zbyt mocny. Tzn zrobi się mocna pralka w akwarium -
Przez Ossek · Opublikowano
U mnie od ponad dwóch lat siedzi ten falownik w kasecie w 375 l. Oprócz tego zrobiłem sobie mini kasetę też z tym falownikiem, która służy tylko jako mechanik. Myślę, że w 250 l Twój plan sprawdzi się bardzo dobrze. -
Przez kozlowskibartlomiej94 · Opublikowano
Cześć, mam akwarium Malawi 250 l i planuję zrobić kaseciaka, w którym jako napęd zastosowałbym falownik JVP-130 umieszczony bezpośrednio w komorze kaseciaka. Czy ktoś ma doświadczenie z takim rozwiązaniem? Zastanawiam się przede wszystkim, czy JVP-130 nie będzie za mocny do 250 l i czy przepływ przez gąbkę nie będzie zbyt duży. Niestety jebao trafiło się strasznie głośne i ratuje akwarium przed żoną -
Przez sj1950 · Opublikowano
Zapomniałem dopisać, że interesuje mnie wyłącznie odmiana red-blue w wersji morf OB bo takie straciłem. -
Przez sj1950 · Opublikowano
Kupię samice maingano oraz metriaclima estherae Minos Ref do 4 szt. z każdego gatunku. Najchętniej Wrocław lub okolice . Ewentualnie z przesyłką. -
Paaanie, takie cuda to nie w Irlandii. Szkoda, bo ryba przepiękna. -
Przez Bojar · Opublikowano
Hara spasuje bardzo dobrze ale ja bym zaproponował M. Zebra Gold Kawanga może w wersji OB?
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi