Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kurcze przymierzam się do zmiany tła w akwa i myślałem, że coś w czasie tej przerwy świątecznej będę z tym dłubał ale mam problem z dostaniem serpentynitu i łupka filitynowego w okolicach Katowic, Sosnowca itp. bo albo w ogóle nie mają albo teraz nie sprzedają bo pod śniegiem a nie chce mi się czekać z tym do wiosny może ktoś wie gdzie mógłbym go dostać albo mu coś ciekawych kamieni zostało?

Słyszałem, że tu http://www.suprabit.pl/index.php mogą mieć coś ciekawego ale dopiero jak śnieg zejdzie gościu mi powiedział.

Z góry dzięki za odpowiedz.

pozdrawiam

Opublikowano

kolego mam dużo różnego rodzajów kamienia po wapień muszlowy, otoczaki płaskie łupki,otoczaki niebiesko białe itp,,,możesz sobie zobaczyć na allegro mój login rosa1974,,,, 8) :D dzisiaj postaram się dodać nowe zdjęcia na allegro

Opublikowano

jestem z woj. opolskiego możliwy odbiór osobisty, zestawy kamieni mają po 7 kg, duże też ważą od 3- 8 kg, mam różne otoczaki niebiesko białe ,płaskie łupki koloru brązowego .żwirek mieszany ok. 6 kg.Dokładnie mieszkam w Praszce jest to w kierunku od Olesna na Gorzów ,Sieradz.. Z CENĄ można się dogadać przy większym zakupie, cena normalna to 2 zł za kg.W domu dostępny jestem tylko do 1.01.2011, potem wyjazd za granicę,,, zdjęcia na allegro mój login z allegro rosa1974

Opublikowano

ja ostatnio odkopywałem w ogrodzie śląskim w Świerklańcu, grube rękawiczki i dasz radę, tylko spojrzenia pani z obsługi bezcenne.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zakupiłem 61 kg serpentynitu w Katowicach, firma Suprabit. (33zł)

Śniegi troche puściły to można sobie coś wybrać choć nie ma zbyt dużego wyboru, bo nie wszystko widać.Jak ktoś chce drobne bryłki to mają odłożone większe ilości.