Skalarowski Opublikowano 27 Stycznia 2007 #1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam. Czy ktoś z was kupował ten pokarm ? http://www.allegro.pl/item160699159_osi ... alawi.html Czy opłaca się kupić ? i czy jest lepszy np. od Tropical Spirulina Super Forte 36% ?
r2d2 Opublikowano 27 Stycznia 2007 #2 Opublikowano 27 Stycznia 2007 zamowilem go w piatek (ale niestety pierwszy raz bede nim karmil swoje ryby jak dotrze do mnie wiec nie moge nic o nim powiedziec) a skoro juz mowa o tym pokarmie to czy to rzeczywiscie OSI? (bo cena platkow osi w pudelku 200g to 82 zl)
Skalarowski Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor #3 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jak dojdzie to napisz co o nim myślisz
Mjunszajn Opublikowano 27 Stycznia 2007 #4 Opublikowano 27 Stycznia 2007 zamowilem go w piatek (ale niestety pierwszy raz bede nim karmil swoje ryby jak dotrze do mnie wiec nie moge nic o nim powiedziec) a skoro juz mowa o tym pokarmie to czy to rzeczywiscie OSI? (bo cena platkow osi w pudelku 200g to 82 zl) Tak -to rzeczywiście OSI - w aukcji jest podane 100 g . Podobnie jak tropical super forte - 1 litr 16 pln ,a 1200 ml w opakowaniu małym - około 40 . Czyli zblizona relacja . Zawsze można zakupić sobie oryginalne opakowanie , porównać ,względnie poddać analizie . Towar pochodzi z oryginalnych ,dużych opakowań .
Skalarowski Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor #5 Opublikowano 27 Stycznia 2007 No tak ale zastanawiam się co kupić tą OSI czy tropical super forte 36% :?:
Mjunszajn Opublikowano 27 Stycznia 2007 #6 Opublikowano 27 Stycznia 2007 forte litr - 184 g - 16 pln osi - 100 g - 17 pln Jeśli chodzi o zwykły rachunek arytmetyczny - to forte , natomiast jeżeli szukasz alternatywy żywieniowej ... no to masz odpowiedż . Ja używam jednej i drugiej - wydaję mi się ,że OSI jest nieznacznie lepsza ,czy warta swej ceny... to juz subiektywna sprawa . Jakiejś gigantycznej ,super -zauważalnej różnicy nie oczekuj .
Rekomendowane odpowiedzi