Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z okazji wydania setnego numeru Magazyn Akwarium udostępnia zawartość tego numeru za darmo wszystkim polskim akwarystom pod adresem:

www.issuu.com/magazynakwarium/docs/ma_100_e-kiosk

Można sobie tam przeczytać cały magazyn online lub ściągnąć w formacie pdf i czytać offline za pomocą Adobe Readera.

Zapraszam do lektury. Pozwalam sobie umieścić ten wątek tutaj, bo w numerze jest ciekawy artykuł Ada Koningsa.

Zapraszam też na naszą nową stronę:

www.magazynakwarium.pl

Darek Firlej

Redaktor Naczelny

Opublikowano
Witam,

Z okazji wydania setnego numeru Magazyn Akwarium udostępnia zawartość tego numeru za darmo wszystkim polskim akwarystom

Juz myslalem ze sa jakies ograniczenia dla zagranicznych IP - ale nie ma :-)

Ja tez dolaczam sie do gratulacji I kolejnych setek zycze.

Opublikowano
Mogłoby być więcej takich artykułów o J.Malawi;)

To jest już czwarty z kolei.

Mamy z Adem umowę na rok, którą mam nadzieję będziemy przedłużać. Tak więc w każdym kolejnym numerze będzie jeden jego artykuł.

Pozdrawiam

Darek Firlej

P.S.

Odwiedzajcie i oceniajcie naszą nową stronę:

www.magazynakwarium.pl

Opublikowano

Mam pytanko, czy przewidują Państwo sprzedaż swojego magazynu w formie elektronicznej? np. możliwość pobrania danego numeru z serwera za odpowiednią opłatą. Dla mnie bardzo wygodna forma, nie zajmuje miejsca na półkach i dodatkowo jest pro-ekologiczna w przeciwieństwie do wersji papierowej :)

Opublikowano

Odwiedzajcie i oceniajcie naszą nową stronę:

www.magazynakwarium.pl

Odwiedziłem, oglądnąłem i bardzo przyjemna strona z jedną tylko uwagą.

Jak już wcześniej zauważył eljot12 ciężko znaleźć linka do możliwości zakupu wersji elektronicznej.

Wiem i rozumiem że teraz panują tendencje aby na stronach nie narzucać się z reklamami, aby strona była postrzegana bardziej jako źródło wiedzy, a nie słup ogłoszeniowy ale tu chyba troszkę za daleko zabrnęliście.

Nie wiem jak było wcześniej gdy magazyn nie był udostępniany za darmo, może był jakiś link, ale w chwili obecnej oglądając pierwszy raz waszą nową stronę nawet przez głowę by mi nie przeszło szukać możliwości kupna jego elektronicznej wersji.

Podejrzewam że nie jesteście organizacją Non-profit i wg mnie byłoby to korzystne dla obu stron - dla Was wiadomo, dla czytelników takich jak np. ja będących w PL 2-3 razy do roku szybszą możliwość kupna Magazynu Akwarium (teraz wiem gdzie tego szukać, ale tyko i wyłącznie przez to że eliot12 poruszył ten temat).

Może dopisać do tego wielkiego baneru mA: "tu kupisz wersję elektroniczną" i doczepić do niego bezpośredni link do kiosku?

Ot takie sobie osobiste spostrzeżenia....