blasiu Opublikowano 16 Listopada 2010 #1 Opublikowano 16 Listopada 2010 Jakie swietlowki nadaja sie zeby wyostrzyc kolory ryb i zeby ladnie sie prezentowaly..?
Exasperatus Opublikowano 16 Listopada 2010 #2 Opublikowano 16 Listopada 2010 Napisz jaką masz obsadę-dla jakich ryb ta świetlówka;)
blasiu Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor #3 Opublikowano 16 Listopada 2010 placidochromis tanzania sp placidochromis electra blue otopharynx lithobates nimbochromis linni nimbochromis polystigma borleyi kadango aulonocara red rubin aulonocara stuartgranti aulonocara jacobfreibergi protomelas boadzulu cyrtocara moorii acei ngara to moja obsada ciagle zastanawiam sie jakie oswietlenie tzn. swietlowki byly by najlepsze...
eljot Opublikowano 16 Listopada 2010 #4 Opublikowano 16 Listopada 2010 A w jakim akwa pływają te ryby?
blasiu Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor #5 Opublikowano 16 Listopada 2010 720L jakie oswietlenie radzisz?
eljot Opublikowano 16 Listopada 2010 #6 Opublikowano 16 Listopada 2010 2x70W HQI z żarnikiem 8800k. (tak na marginesie to trochę za dużo gatunków i acei odstaje dietetycznie)
yaro Opublikowano 18 Listopada 2010 #7 Opublikowano 18 Listopada 2010 kurczę a ja przy takim akwarium się martwię że jak będę miał 5 gatunków to będzie za gęsto Acei i otopharynx lithobates z mięsożercami pasuje jak pięść do nosa. Mam nadzieję, że narybku aulonocar również nie będziesz chciał w przyszłości sprzedawać.
Michal_Chrzanowski Opublikowano 18 Listopada 2010 #8 Opublikowano 18 Listopada 2010 yaro, od kiedy otopharynx lithobates jest roslinożercą? przecież on się żywi skorupiakami, larwami i reszta malych organizmów....
Rekomendowane odpowiedzi