Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ktoś może wypowiedzieć się jak głośne są Atmany? Słyszałem dużo opinii że pracują dosyć głośno. A jak sprawa wygląda z tym RESUN?

Opublikowano
A jak sprawa wygląda z tym RESUN?

witam mam resuna 2000l/h od...???... roku

trafiłem egzemplarz który jest cichy ,ja jestem zadowolony z filterka ...

...nie stosuję gąbki tylko owate , wg. mnie lepiej czyści mechanicznie (optycznie) na tej owacie, niż gąbce

pozdrowił :D

Opublikowano

Jak pisałem mam Atmana, ale ten RESUN wygląda nieźle. Wszystkie atuty są za nim, jak bym teraz miał wybierać to dla siebie brał bym resun.

Jest kompletny, a za dobrą orginalną niebieską gąbkę z porami i rurką wew. do AT trzeba dać 25zł.

Ten kosz chroniący , naprawde ci się przyda do środka dasz co chcesz (wata, gąbka ....) dodatkowy atut to ,iż po chorobie jak by wystąpiła masz świetne miejsce na węgiel (zamiast tych biobali).

No i jeszcz mniejsze zużycie prądu, w skali roku to wyjdzie pewna oszczędność.

Opublikowano

Chyba jakoś lekko przychylam się jednak w stronę ATMANA 203. Tylko mam jeszcze pytanie: czy do głowicy tej gąbki gęste o których tak dużo się tutaj pisze pasują czy trzeba jakąś rurkę dokupywać aby zmieściła się do gąbki i weszła na głowice? Czy może te gąbki gęste pasują na tą grubą rurkę która jest oryginalnie z głowicą?

Opublikowano
Chyba jakoś lekko przychylam się jednak w stronę ATMANA 203. Tylko mam jeszcze pytanie: czy do głowicy tej gąbki gęste o których tak dużo się tutaj pisze pasują czy trzeba jakąś rurkę dokupywać aby zmieściła się do gąbki i weszła na głowice? Czy może te gąbki gęste pasują na tą grubą rurkę która jest oryginalnie z głowicą?

Pasują.

Kup dużą gąbkę aby nie ucinać rurki :wink:

Opublikowano

jak kupisz orginalną gąbkę to w komplecie jest długa rura z otworami. Dlatego to kosztuje ponad 20 złociszy.

Jest naprawdę fajna tak ja i gąbka i moim zdaniem warto wydać taką kasę.

Opublikowano

Zdecydowałem się na ATMAN w końcu, przeszukuje internet żeby dokonać zakupu i nagle zzieeniałem! Zobaczcie: http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p666,atman-at-f203 http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p7307,atman-glowica-30w-at-203

A więc jest w tym samym sklepie ATMAN at 203 i at f203. Różnica w cenie dwukrotna!!! O co chodzi? Jaka jest różnica między nimi?