Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze ale ja też odradzam 112 i piszę ze 250 to min. a najlepiej od 300 litrów zaczynać.

Te połączenia są uzasadnione i przy spełnieniu założeń możliwe do adopcji.

Przecież te ryby nie raz już były u innych hodowców trzymane razem.

MI nawet jeden hodowca proponował żeby dodać Calvusa co też trochę wzbudziło moje oburzenie ( podobnie jak u Ciebie) ale jak się zacząłem zastanawiać i czytać o tym gatunku to w sumie jest taka możliwość.

Podobno to połączenie jest bardzo ciekawe.

Opublikowano

Trzeba jeszcze umiec odrozniac akwaria hodowlane od zbiornikow prywatnych (na tym forum biotopowych)...

p.s Dekoracji tez nie wsadzaj po co tracic na to pieniadze i czas :mrgreen:

Opublikowano

dlaczego?

ja mam przynajmniej z pięć powodów, ale mnie za nie zbanują, więc powiem tylko o jednym.

Ryby te to ryby endemiczne - ryby które żyją tylko w tych jeziorach i nigdzie indziej, więc uszanujmy to i niech dalej żyją osobno.

Opublikowano
dlaczego?

ja mam przynajmniej z pięć powodów, ale mnie za nie zbanują, więc powiem tylko o jednym.

Dawaj nie bój się...

BTW. jakie są procedury banowania/usuwania członka zarządu wybranego przecież było nie było w demokratycznych wyborach...

Opublikowano

Ryby o których piszemy to ryby już od pokoleń trzymane w akwariach i zapomniały co to jeziora Malawi ( pisałem już o tym), chyba że bierzesz rybki prosto z jeziora to wtedy szacun. Widzę że powtarzacie te same słowa jak mantra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.