fredd Opublikowano 9 Października 2010 #1 Opublikowano 9 Października 2010 Które aulonocary nie będą się krzyżować ze sobą...?
brevisPL Opublikowano 9 Października 2010 #2 Opublikowano 9 Października 2010 wyszukaj sobie tabelki na forum
aarset Opublikowano 9 Października 2010 #3 Opublikowano 9 Października 2010 http://www.cichlid-forum.com/articles/mixing_peacocks.php
mirkot999 Opublikowano 9 Października 2010 #4 Opublikowano 9 Października 2010 Link podany wyżej to teoria, nie wątpie że prawdziwa. Jest jednak inny praktyczny problem. Jak zamierzasz odróżniać samicę poszczególnych gatunków :?: Ja swego czasu wpuściłem do jednego akwarium młode baenschi , lwanda, i ngara i ni chusteczki nie wiem teraz , która samica jest , z której parafii
MateuszT Opublikowano 9 Października 2010 #5 Opublikowano 9 Października 2010 Które aulonocary nie będą się krzyżować ze sobą...? Te, które będą w różnych akwariach .
fredd Opublikowano 9 Października 2010 Autor #6 Opublikowano 9 Października 2010 Dzięki za odpowiedzi...zwłaszcza ta ostatnia...intelektualnie odkrywcza 8) . Miałby ktoś na sprzedaż te ryby?
eljot Opublikowano 9 Października 2010 #7 Opublikowano 9 Października 2010 Gdzieś przeczytałem fajny opis aulonek - są jak hipisi, kolorowe, wyluzowane i preferują wolną miłość
MateuszT Opublikowano 9 Października 2010 #8 Opublikowano 9 Października 2010 Dzięki za odpowiedzi...zwłaszcza ta ostatnia...intelektualnie odkrywcza Jakie pytanie, taka odpowiedź . Chyba nie oczekiwałeś, że po raz kolejny Amerykę odkryjemy :?:
mirkot999 Opublikowano 9 Października 2010 #9 Opublikowano 9 Października 2010 Nie wsadzaj kilku gatunków aulon do jednego akwarium, to bez sensu moim zdaniem. Ładny jest tylko samiec, który zazwyczaj ostaje się jeden z danego gatunku, w zależności od długości akwarium, a samice są zdecydowanie nijakie. Jak chcesz mieć ładnie i kolorowo to wpuść sobie same samce, po jednym z gatunku. Przynajmniej nie będą się krzyżowały ps. mam te co pisałem na wydaniu, ale poza samcami nie wiadomo who is who
Rekomendowane odpowiedzi