brevisPL Opublikowano 26 Września 2010 #11 Opublikowano 26 Września 2010 ktory sklep jest z slaska, zalezy mi na osobistym odbiorze ryb? i czy moze ktos zna jakiegos hodowce na slasku posiadajacego saulosi? i wogole co sadzicie o wczesniej wklejonym linku? czy ktos juz tam kupowal ? Jeżeli ryby odbierasz osobiście to widzisz jak wyglądają one i ich rodzice. Poczytaj , pooglądaj sauloski i popatrz czy wszystko się zgadza z tymi od sprzedawcy , jak tak to bierz. PS.ale 6/17 ci nie wyjdzie bo koleś ma tylko 20szt na sprzedaż
lemonek18 Opublikowano 26 Września 2010 #12 Opublikowano 26 Września 2010 Zapytaj u Malawiana ( allegro), u M_sobo ( forum dział sklepy), poszukaj może ktoś na forum ma do sprzedania, sklepmalawi.pl, tan-mal. Powinieneś gdzieś znalezć.
nabe Opublikowano 26 Września 2010 #13 Opublikowano 26 Września 2010 jesli masz możliwość zobaczenia ryb przed zakupem to bedzie najlepsza rzecz. kupując ryby w tych znanych sklepach ktore wysyłają je pkp trzeba sie uzbroić w ogromna cierpliwość
lemonek18 Opublikowano 26 Września 2010 #14 Opublikowano 26 Września 2010 Oprócz Tan-Mal reszta jest na śląsku, ja swoje kupowałem u malawiana ale zrobiłem wycieczkę rodzinną i pojechałem po rybcie.
Rekomendowane odpowiedzi