crav Opublikowano 8 Grudnia 2015 #101 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dziwi mnie, że tak łatwo przychodzi pisanie do Daniela, że kłamie, że się nie zna...Malawi mam ponad 12 lat i do dziś pamiętam rozmowy z Danielem o rybach. życzę wielu ludzią taką wiedzę o rybach jaką ma Daniel (a o kwestiach wizualnych akwarium nie dyskutuje bo każdy ma swoją wizję) trochę szacunku... Ps widziałem Daniela solniczke zanim co niektórzy założyli konto gdzie kolwiek...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 8 Grudnia 2015 #102 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Panowie! Nie chcę Was urazić. Ale proponuję zamknąć ten temat z trzech powodów. 1/ Zaczynacie się obrażać a to nie ma najmniejszego sensu. 2/ Myślę ,że Shiroki słowa dotrzymał ,że tu powróci i podzieli się swoimi spostrzeżeniami co też uczynił i tym chyba wyczerpał temat. 3/ I najważniejsza uwaga niejako sugerująca już zamknięcie tematu to fakt ,że jest to forum miłośników ryb z jeziora Malawi a nie miłośników ryb morskich.
stan Opublikowano 8 Grudnia 2015 #106 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Też tak myślę żeby zamknąć temat z w/w powodów plus temat został wyczerpany. 1
Rekomendowane odpowiedzi