lemonek18 Opublikowano 20 Września 2010 #21 Opublikowano 20 Września 2010 Co do kamieni to po paru miesiacach wszystkie wygladaja identycznie - zarosniete glonem, odnosnie tła masz na forum i w serwisie pełno porad i opisów jak wykleić tło z piaskowca albo zrobic je z pianki. Czemu trudno osiągnac taki efekt, na tło czarna folia ( też tak mam) piasek i ciemny serpentynit, efekt piekny
denis Opublikowano 20 Września 2010 Autor #22 Opublikowano 20 Września 2010 no jednak sie przekonalem i jade dzisiaj kupic jakis bialy piasek po serpentynit tutaj bo mam blisko ;D http://www.suprabit.pl/kamien/oferta.php no i tlo to jakas czarna folie w sumie to wcale nie poniose duzych kosztow a jezeli akwarium bedzie wygladlo podobnie do tego wyzej bede bardzo zadowolony;D Po zakonczeniu budowy wrzuce jakies fotki
Perez666 Opublikowano 20 Września 2010 #23 Opublikowano 20 Września 2010 Zamiast białego piasku kup szary bądź budowlany.Jak już chcesz iść w naturalność.W jeziorze niema białego piachu
galadriel Opublikowano 20 Września 2010 #24 Opublikowano 20 Września 2010 brawo kolego - mądra decyzja. W zyciu nie wsadziłabym do swojego baniaka czegos takiego ________________________ 375L P.socolofi , M.sp."msobo"Magunga , P. sp. "Elongatus Chailosi" ,M. cyaneorhabdos Maingano
lemonek18 Opublikowano 20 Września 2010 #25 Opublikowano 20 Września 2010 Trochę zabawy z układaniem i bedzie git! Pamietaj żeby pod kamienie pod piasek podłozyć styropian. Powodzenia
brazylia Opublikowano 20 Września 2010 #26 Opublikowano 20 Września 2010 no jednak sie przekonalem i jade dzisiaj kupic jakis bialy piasek po serpentynit tutaj bo mam blisko ;D http://www.suprabit.pl/kamien/oferta.php no i tlo to jakas czarna folie w sumie to wcale nie poniose duzych kosztow a jezeli akwarium bedzie wygladlo podobnie do tego wyzej bede bardzo zadowolony;D Po zakonczeniu budowy wrzuce jakies fotki No i to sie nazywa sensowna decyzja.Powodzenia w aranzacji zbiornika. Czekamy na fotki w Galerii.
Mcbazo Opublikowano 20 Września 2010 #27 Opublikowano 20 Września 2010 A jednak są tu nowi,do których docierają rady.Powodzenia w robieniu baniaczka czekamy na efekty
slawek gorol Opublikowano 20 Września 2010 #28 Opublikowano 20 Września 2010 Bardzo dobra decyzja. Gdybym ja mial "tylko" 700 zl na dekoracje, to kupilbym serpentynit i hqi. Rozwaz ta mysl.
aarset Opublikowano 20 Września 2010 #29 Opublikowano 20 Września 2010 Zamiast czarnej folii pomyśl o czarnym, spienionym PCV . Zminimalizujesz odbicia swiatła od tylnej szyby.
denis Opublikowano 20 Września 2010 Autor #30 Opublikowano 20 Września 2010 kupilem juz ponad 100kg serpentynitu posiedzialem 15 minut w domu i myslalem ale cos mi to ciezko wychodzilo hehe. Apropo tego tła to wlasnie jakie czarne tlo bedzie najlepsze ? ile kosztuje i gdzie kupic ? I jeszcze jedno piasek mam juz wysypany i brakuje mi steropianu, czy jak uloze kamole na samym piasku nic sie nie stanie? a jesli moze sie cos nieciekawego wydarzyc to jaki steropian kupic i gdzie hehe?;d
Rekomendowane odpowiedzi