spalek Opublikowano 6 Września 2010 #1 Opublikowano 6 Września 2010 Witam Czy glon na fotkach to sinice ? Mam problem z identyfikacją. Piach staje się zielony i zbrylony, kamienie śliskie w dotyku, dodatkowo widać pęcherzyki powietrza, które po kilku dniach są "uwięzione" przez glony. Specyficznego zapachu o którym pisze się na forach brak - woda wydaje się być bezwonna akwarium 150x40x45 oświetlenie 2x54 W i 1x40W NO3 < 5mg/l
brazylia Opublikowano 6 Września 2010 #2 Opublikowano 6 Września 2010 Niestety, wedlug mnie to okaz "pieknych sinic".
micboc6 Opublikowano 11 Września 2010 #3 Opublikowano 11 Września 2010 witam,czy sinice na podłozu objawiają sie w postaci pajęczyny bo mam część podłoża zieloną ale tak jakby ktoś sprayem przejechał i troche światła słonecznego mi świeci mi w tą czesc podłoża
spalek Opublikowano 11 Września 2010 Autor #4 Opublikowano 11 Września 2010 Dokładnie - piasek wyglada tak jakby go sprayem ktos przejechal
micboc6 Opublikowano 11 Września 2010 #5 Opublikowano 11 Września 2010 czyli co sinice od słońca,pajeczyny nie mam tylko zielony piekny piasek
Rekomendowane odpowiedzi