bartex Opublikowano 6 Września 2010 Autor #21 Opublikowano 6 Września 2010 znam malawiana Marcina ( A ja właśnie malawiana polecam bo stamtąd mam moje M.livingstonii [F1] Bierzesz przesyłkę czy odbiór osobisty bo jak osobisty to możesz do mnie na chwilkę wpaść...5min drogi od malawiana do Marcina jadę zawsze osobiście :-) czy ktoś z Was trzymał demony i Melanochromis interruptus w jednym akwarium 120x40?? czy to da radę ??
bartex Opublikowano 12 Września 2010 Autor #22 Opublikowano 12 Września 2010 czy ktoś z Was trzymał demony i Melanochromis interruptus w jednym akwarium 120x40?? czy to da radę ?? może ktoś odpowie?
yaro Opublikowano 12 Września 2010 #23 Opublikowano 12 Września 2010 jeżeli brak odpowiedzi - to chyba brak takiego kogoś. no chyba że uważasz że jak drugi i trzeci itd raz się zapytasz to w końcu ktoś je kupi szybciej od ciebie i ci odpowie.
bartex Opublikowano 12 Września 2010 Autor #24 Opublikowano 12 Września 2010 jeżeli brak odpowiedzi - to chyba brak takiego kogoś. no chyba że uważasz że jak drugi i trzeci itd raz się zapytasz to w końcu ktoś je kupi szybciej od ciebie i ci odpowie. Tak właśnie tego oczekuję i marzę, gratuluję genialnego podejścia do tematu. Trzymaj takie wyczucie dalej
elozox Opublikowano 12 Września 2010 #25 Opublikowano 12 Września 2010 ja trzymalem okolo roku demasoni z johannii ktory w zachowaniu ,budowie i nawet kolorystycznie jest najblizszym kuzynem interuptusa,obsada byla ok.
bartex Opublikowano 12 Września 2010 Autor #26 Opublikowano 12 Września 2010 dzięki elozox a teraz masz już inną obsadę?
Afrazlikomy Opublikowano 12 Września 2010 #27 Opublikowano 12 Września 2010 dzięki elozox a teraz masz już inną obsadę? czyt. podpis
bartex Opublikowano 12 Września 2010 Autor #28 Opublikowano 12 Września 2010 dzięki elozox a teraz masz już inną obsadę? czyt. podpis podpis dla mnie nic nie znaczy. dlatego pytam.
bartex Opublikowano 15 Września 2010 Autor #30 Opublikowano 15 Września 2010 dziś właśnie skończyłem poziomować komodę, udało się :-), zainstalowałem cały sprzęt, przykleiłem folię na tylną i boczną szybę, na dno ułożyłem styropian, ułożyłem wapienie, jutro zabieram się za płukanie piasku, i zasypuję akwarium. po tym zacznę zalewanie zbiornika. hmm przypomni ktoś ile dojrzewa zbiornik 7-14dni? bo już nie pamiętam hehe tak dawno nie robiłem restartu 100%.
Rekomendowane odpowiedzi