Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znam malawiana Marcina (

A ja właśnie malawiana polecam bo stamtąd mam moje M.livingstonii [F1] :)

Bierzesz przesyłkę czy odbiór osobisty bo jak osobisty to możesz do mnie na chwilkę wpaść...5min drogi od malawiana ;)

do Marcina jadę zawsze osobiście :-)

czy ktoś z Was trzymał demony i Melanochromis interruptus w jednym akwarium 120x40?? czy to da radę ??

Opublikowano

czy ktoś z Was trzymał demony i Melanochromis interruptus w jednym akwarium 120x40?? czy to da radę ??

może ktoś odpowie?

Opublikowano

jeżeli brak odpowiedzi - to chyba brak takiego kogoś.

no chyba że uważasz że jak drugi i trzeci itd raz się zapytasz to w końcu ktoś je kupi szybciej od ciebie i ci odpowie.

Opublikowano
jeżeli brak odpowiedzi - to chyba brak takiego kogoś.

no chyba że uważasz że jak drugi i trzeci itd raz się zapytasz to w końcu ktoś je kupi szybciej od ciebie i ci odpowie.

Tak właśnie tego oczekuję i marzę, gratuluję genialnego podejścia do tematu. Trzymaj takie wyczucie dalej :mrgreen:

Opublikowano

ja trzymalem okolo roku demasoni z johannii ktory w zachowaniu ,budowie i nawet kolorystycznie jest najblizszym kuzynem interuptusa,obsada byla ok.

Opublikowano
dzięki elozox

a teraz masz już inną obsadę?

czyt. podpis

podpis dla mnie nic nie znaczy. dlatego pytam.

Opublikowano

dziś właśnie skończyłem poziomować komodę, udało się :-), zainstalowałem cały sprzęt, przykleiłem folię na tylną i boczną szybę, na dno ułożyłem styropian, ułożyłem wapienie, jutro zabieram się za płukanie piasku, i zasypuję akwarium.

po tym zacznę zalewanie zbiornika.

hmm przypomni ktoś ile dojrzewa zbiornik 7-14dni? bo już nie pamiętam hehe tak dawno nie robiłem restartu 100%.