Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ta ryba dorasta do 19 cm......w zbiorniczku 80 cm :?: Faktem jest że występuje ona w jeziorze Malawi,ale czy w akwa ma to sens :?: :?: :?: Zresztą i tak wtakim akwa jedynie jeden harem saulosi 1+3,1+4,a po co jeszcze ten stwór :?:

Opublikowano

Ja jak bym gdzieś wyrwał F1 to ze 2 bym wrzucił do baniaka.

Niestety gdziekolwiek widziałem były to same WF, i nawet nie wiem czy ktokolwiek je rozmnożył w niewoli...

Czytałem gdzieś że z mbuniakami to raczej niemożliwe bo ikrę wyżerają...

Opublikowano

W Polsce ryba raczej trudno dostępna.Na mnie czekają w Hamburgu 3 szt F1 1+2,czekam tylko aż ktoś znajomy pojedzie to je dla mnie przywiezie.

Cena 2-3 cm rybki 45 euro/szt :evil:

Opublikowano
W Polsce ryba raczej trudno dostępna.Na mnie czekają w Hamburgu 3 szt F1 1+2,czekam tylko aż ktoś znajomy pojedzie to je dla mnie przywiezie.

Cena 2-3 cm rybki 45 euro/szt :evil:

Cena jak za dorosłą WFkę :?:

Opublikowano

Hehe dobre;)Mam to szczęście że dostanę je gratis,ale jak bym miał tyle za rybę dać z własnej kieszeni to bym się trzy razy zastanowił.

Niemcy mają bandyckie ceny w przeliczeniu na złotówki saulosi 7 eur/szt,demasoni 10 eur/sz i to takie 3-4 cm jak u nas chodzą po 5-8 zł.Ale nie można na to tak patrzeć bo jak szkop wydaje 1 euro to tak jak my wydajemy 1 zł,tylko my mnożymy to jeszcze razy 4,2 :twisted: