Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do rozm sie nie zgodze bo osiaga rozm w podobie yellowa...a i po co wpisywac rozmnazanie jezeli wszyskie pyszczaki maja tak samo?? :D a wg opisow mozna go w naturze spotkac na wodach bardzo plytkich

Opublikowano

Widzę że chyba tylko Sir_Yaro może dopisywać ryby.

Można dopisać też Pseudotropheusa Acei Kambiri (Senga Bay).

Ja próbuję na początek zrobić porządek z mbuną, zbieram narazie dane na kompie, później przerzucę do bazy.

Opublikowano

Dodałem rybkę

Widzę że chyba tylko Sir_Yaro może dopisywać ryby.

Można dopisać też Pseudotropheusa Acei Kambiri (Senga Bay).

Ja próbuję na początek zrobić porządek z mbuną, zbieram narazie dane na kompie, później przerzucę do bazy.

Nie tylko ja.

Ale grupa na prosbe Daniela jest ograniczona. Nie pamietam w tej chwili dokladnie do jakich grup ale jak zgaduje do tych bardziej administracyjnych...

Co lepsze wlasnie sprawdzilem i ty kunta tez jestes w grupie administracyjnej ktora moze robic w bazie prawie wszystko. W tym dodawac nowe ryby... Guzik jest obok guzika wylogowania...

Mysle ze to nie jest zadna tajemnica kto w tej grupie jest:

Sir_Yaro

czester_

danielj

harisimi

kisor

kunta

MateuszT

SiEmIoN

sysgone

Trzeba uprawnienia moderatora mieć.

Zdjęcia mogą być tylko z Galerii lub Albumu KM - i też mogą być dodane tylko przez moda.

To tez tak nie do konca. Trzeba byc klubowiczem, administratorem albo byc w grupie moderatorow bazy ryb - tak jak ty.

Opublikowano
Ja szukalem I nie moglem znalezc przycisku.

Kto jest kim kazdy moze sprawdzic w kazdej chwili - wystarczy ogladnac grupy - ja ostatnio w taki sposob dowiedzialem sie ze jestem w grupie Baza Ryb.

Ale teraz widzisz go ?

Opublikowano

perez mowisz mi o stronach dla dzieciakow i o stronach "dla ludzi doroslych" a ja mowie o wfce ktora widzialem na wlasne oczy. mlode mam od samca F0 i samicy niespokrewnionej F1 (mlode sa wiec F2).wiec juz Twoje strony mozesz spakowac na polke dla dzieci bo samce 6-7cm jeszcze nie sa do konca wybarwione (w porownaniu do taty), nie mowiac o 5 cm samicy ktora poza paroma oznakami do rozpoznania plci nadal ma barwy mlodziezy...no ale mniejsza o wiekszosc...grunt ze fajowo wyglada :D

no i kolejna prozba...zdjecie dodane juz w galerii, wiec prosze czy mozna by je dodac do opisanego wczesniej gatunku http://galeria.klub-malawi.pl/details.php?image_id=10006&mode=search

Opublikowano

Tak przy okazji, czy wy osobiście mierzycie te ryby, w sensie: odłowić i przystawić miarkę, bo tak na oko przez szybę to ...ja nie wiem co to była za ryba, ale taakie oko miała - o TAKIE duże :)