MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 21 Czerwca 2015 #191 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak wygląda sytuacja z nową bazą ryb, która miała być zweryfikowana po wyborach nowego zarządu?
Post_Mortem Opublikowano 21 Czerwca 2015 #192 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A czy widzisz tabuny chętnych do pracy ? Samo się nie zrobi.....
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 21 Czerwca 2015 #193 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A czy widzisz tabuny chętnych do pracy ? Samo się nie zrobi..... A pytałeś kogokolwiek czy jest chętny - może tabuny czekają na hasło? Pytam o perspektywy, a nie rozliczam... .
Post_Mortem Opublikowano 21 Czerwca 2015 #194 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A pytałeś kogokolwiek czy jest chętny - może tabuny czekają na hasło? Po pierwsze nie wiem dlaczego akurat ja miałbym pytać kogokolwiek o to czy jest chętny. A po drugie pierwsze słyszę, żeby temat bazy miał ruszyć akurat po wyborach do zarządu....
harisimi Opublikowano 21 Czerwca 2015 #195 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Baza nie miała być zweryfikowana tylko zmieniona a jeśli demasoni znasz się na fabriku ( yoomla ) to twoja pomoc mile widziana. Nie brakuje mi chętnych do wpisywania danych tylko mądrych do zrobienia narzędzia gdzie będzie je można wpisywać. Obecna baza jest zbyt ubogim narzędziem aby ją modyfikować. Na chwilę obecną 2 osoby z KM mają nad nią popracować ale widocznie brak czasu ich wstrzymuje a wysłałem tez zapytanie czy nie zrobi nam tego profesjonalna firma. Czekam na odpowiedź. 1
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 21 Czerwca 2015 #196 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Baza nie miała być zweryfikowana tylko zmieniona a jeśli demasoni znasz się na fabriku ( yoomla ) to twoja pomoc mile widziana. Nie brakuje mi chętnych do wpisywania danych tylko mądrych do zrobienia narzędzia gdzie będzie je można wpisywać. Obecna baza jest zbyt ubogim narzędziem aby ją modyfikować. Na chwilę obecną 2 osoby z KM mają nad nią popracować ale widocznie brak czasu ich wstrzymuje a wysłałem tez zapytanie czy nie zrobi nam tego profesjonalna firma. Czekam na odpowiedź. I o tego typu odpowiedź mi chodziło. P.M. - jak mam gorszy dzień, to idę na spacer odetchnąć świeżym powietrzem.
Post_Mortem Opublikowano 21 Czerwca 2015 #197 Opublikowano 21 Czerwca 2015 P.M. - jak mam gorszy dzień, to idę na spacer odetchnąć świeżym powietrzem. Cenna porada, tylko niestety pada ;-) Źle odczytałem Twoją wcześniejszą wypowiedź. Sorki
harisimi Opublikowano 21 Czerwca 2015 #198 Opublikowano 21 Czerwca 2015 No i żeby była jasność. Mnie boli podobnie jak Was brak tej Bazy i żałuje, ze nie znam sie na informatyce. Zbliża się jednak okres urlopowy i raczej nie spodziewam się żeby w czasie wakacji coś się w sprawie ruszyło.
Olobolo Opublikowano 22 Czerwca 2015 #199 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dla jednych sezon urlopowy, dla innych masa pracy człowiek nawet nie ma czasu zadzwonić. Tu wyjazd, tu terminy gonią... Trzeba to wszystko jakoś pogodzić Będzie dobrze:)
Rekomendowane odpowiedzi