Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy według was istnieją jakieś odmiany pyszczaków które można hodować tak w wąskim akwa na 27 cm i długim na 150cm. Czy wogóle nie ma mowy o tym gatunku w takim akwarium.

Opublikowano

Serdecznie odradzam, ryby ledwo się tak obrócą,i będzie bardzo nienaturalnie. Swoją drogą ciekawe akwarium, można powiesić na ścianie jak plazmę :P Może jakieś muszlowce z tangi? Tam akurat takie długaśne akwa miałoby wiele atutów.

Opublikowano
Dostales juz odpowied tutaj w lutym, a teraz znowu probujesz, pytac o to samo?

Takie akwa sie nie nadaje !

Tak ale pomyślałem że może pojawiły się chociaż kilka odmian które nadadzą się do tego akwa. Ponowiłem pytanie ponieważ bardzo chciałbym hodować pielęgnice ale chyba nic z tego.

Opublikowano

No niestety o pyszczakach z j.Malawi możesz zapomnieć...

Tak ale pomyślałem że może pojawiły się chociaż kilka odmian które nadadzą się do tego akwa.

W jeziorze ostatnio nie odkryto nowych gatunków,natomiast nie wiem czy czegoś nie wyhodowali żółci bracia... :mrgreen:

Opublikowano
No niestety o pyszczakach z j.Malawi możesz zapomnieć...

Tak ale pomyślałem że może pojawiły się chociaż kilka odmian które nadadzą się do tego akwa.

W jeziorze ostatnio nie odkryto nowych gatunków,natomiast nie wiem czy czegoś nie wyhodowali żółci bracia... :mrgreen:

Temat podjołem w dziale dla początkujących dlatego żę nie mam pojęcia o chodowli tego gatunku więc nie rozumiem naśmiewania się z Twojej strony człowieku. Dziękuje za Twoją "pomoc"

TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.