ekupl Posted July 24, 2010 #1 Posted July 24, 2010 Witam. Czy według was istnieją jakieś odmiany pyszczaków które można hodować tak w wąskim akwa na 27 cm i długim na 150cm. Czy wogóle nie ma mowy o tym gatunku w takim akwarium.
brazylia Posted July 24, 2010 #2 Posted July 24, 2010 Dostales juz odpowied tutaj w lutym, a teraz znowu probujesz, pytac o to samo? Takie akwa sie nie nadaje !
nabe Posted July 24, 2010 #3 Posted July 24, 2010 Serdecznie odradzam, ryby ledwo się tak obrócą,i będzie bardzo nienaturalnie. Swoją drogą ciekawe akwarium, można powiesić na ścianie jak plazmę Może jakieś muszlowce z tangi? Tam akurat takie długaśne akwa miałoby wiele atutów.
ekupl Posted July 24, 2010 Author #4 Posted July 24, 2010 Dostales juz odpowied tutaj w lutym, a teraz znowu probujesz, pytac o to samo? Takie akwa sie nie nadaje ! Tak ale pomyślałem że może pojawiły się chociaż kilka odmian które nadadzą się do tego akwa. Ponowiłem pytanie ponieważ bardzo chciałbym hodować pielęgnice ale chyba nic z tego.
brazylia Posted July 24, 2010 #5 Posted July 24, 2010 Niestety nie pojawily sie, ale sprobuj "poszerzyc" akwarium o 13 cm, to wtedy bedzie juz mozliwe.
Perez666 Posted July 24, 2010 #6 Posted July 24, 2010 No niestety o pyszczakach z j.Malawi możesz zapomnieć... Tak ale pomyślałem że może pojawiły się chociaż kilka odmian które nadadzą się do tego akwa. W jeziorze ostatnio nie odkryto nowych gatunków,natomiast nie wiem czy czegoś nie wyhodowali żółci bracia...
ekupl Posted July 24, 2010 Author #7 Posted July 24, 2010 No niestety o pyszczakach z j.Malawi możesz zapomnieć... Tak ale pomyślałem że może pojawiły się chociaż kilka odmian które nadadzą się do tego akwa. W jeziorze ostatnio nie odkryto nowych gatunków,natomiast nie wiem czy czegoś nie wyhodowali żółci bracia... Temat podjołem w dziale dla początkujących dlatego żę nie mam pojęcia o chodowli tego gatunku więc nie rozumiem naśmiewania się z Twojej strony człowieku. Dziękuje za Twoją "pomoc" TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY !!!
Perez666 Posted July 24, 2010 #8 Posted July 24, 2010 A kto się tu naśmiewa?Dostałeś odpowiedź,zresztą po raz kolejny...i proszę nie krzycz :shock:
brazylia Posted July 24, 2010 #9 Posted July 24, 2010 ,natomiast nie wiem czy czegoś nie wyhodowali żółci bracia... wychodowali, nie z malawi ale tez pielegnice
nabe Posted July 24, 2010 #10 Posted July 24, 2010 Widzę takie rozwiązanie: pchnąć jamnika na allegro jako ciekawostkę zoologiczną i kupić normalne 375l.
Recommended Posts