VDR Opublikowano 1 Marca 2007 Autor #91 Opublikowano 1 Marca 2007 Dzisiaj mamy czwartek, niedlugo koniec tygodnia dlatego chcialem zrobic takie male podsumowanie przelewow. Do dnia dzisiejszego nie mam kontaktu z osobami o nickach: 20olo G-Z WaldekN Rajwus Gocik Pawcio Jeszcze raz bardzo prosze wyzej wymienione osoby, aby zajrzaly na skrzynki pocztowe, ktore wpisali w formularzu zamowienia jako adres kontaktu e-mail i potwierdzily nr rachunku bankowego, z jakiego wykonany zostal przelew. Jesli ktos ma jakis kontakt z powyzej wymienionymi to bardzo prosze w moim imieniu o przekazanie tej informacji Kolezanki i kolegow o nickach: ANA, Brichacz, Aditu, Nabe, Fajfer, JurekT, Tofif, Slavo, MateuszT -- bardzo prosze o potwierdzenie, ze pieniazki do Was dotarly. Przelewy zostaly wykonane jakis czas temu (z wyjatkiem Tofifa, Slava, MateuszaT - Wasze przelewy tak jak pisalem w mailach wyszly dzisiaj). Od kolegow i kolezanek o nickach: Zibi, Anula, Ziemniak, Suchy, Sision, pfpp, piciu2000, kisor, torgi75, danielj, harismi (obydwa przelewy), MarcinGoluch - dostalem informacje zwrotna, ze przelewy dotarly. Dzieki wielkie bo to zawsze lzej na sercu, ze wszystko jest ok Kolege r2d2 bardzo prosze po powrocie z urlopu o kontakt w sprawie przelewu Z kolegami: Florek91, Fish1990 i Michal1994 jestem w kontakcie i w trakcie ustalania sposobu zwrotu pieniazkow. Jesli kogos pominalem, zakwalifikowalem do nie tej grupy co trzeba etc. etc. bardzo prosze o kontakt i sprostowanie... Pozdrawiam serdecznie.... Cytuj
VDR Opublikowano 6 Marca 2007 Autor #92 Opublikowano 6 Marca 2007 Powoli do przodu...ale nadal nie mam kontaktu z osobami o nickach: G-Z WaldekN Rajwus Gocik Wiem, ze G-Z i Rajwus zagladali na forum -- jak ktos ma jakis kontakt telefoniczny itp niech da znac, ze pilnie ich szukam. Trzech pozostalych kolegow nie kojarze -- ale dzialanie dokladnie takie samo Jak ktos ma jakis kontakt telefoniczy etc - to prosilbym o sms`ika zeby zajrzeli tu na forum, czy na swoje skrzynki, ktore podali w zgloszeniu. Dwa zagladajacie na te skrzyneczki jak tylko mozecie -- bo mialem kilka przypadkow, ze nr rachuneczku ktory podaliscie byl wlasnie odmienny od tego co ja mialem na przelewie i do kilku z Was wyslalem dodatkowe maile i nie wszyscy mi na te maile odpowiedzieli. Trzy - nadal nie mam potwierdzen od wszystkich osob do ktorych przelewy poszly, ze wszystko jest ok Dla jasnosci to przelewy nie zostaly wykonane do nastepujacych osob (na dzien 07.03.2007): G-Z - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew WaldekN - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew Rajwus - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew Gocik - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew Michal1994 -- prosba o przekaz pocztowy -- wyslalem maila o potwierdzenie, ze faktycznie mam zrealizowac przekaz pocztowy, ze wzgledu na znacznie wyzsze koszty (przezkaz pocztowy cos kolo 4,7zl kosztuje + dodatkowe 1% od sumy) - brak odpowiedzi Florek91 - czekam na nr rachunku z ktorego byl robiony przelew mial byc dzisiaj Florek91 ma slaby dostep do netu, wiec licze, ze to tego wina Do reszty osob przelewy zostaly wykonane. Jesli ktos nie otrzymal jeszcze raz bardzo prosze o kontakt. Jesli ktoras z powyzej wymienionych osob wysylala jakies informacje i nie ma odpowiedzi bardzo prosze o ewentualny kontakt poprzez forum (czy w tym watku czy poprzez PW). Praktycznie moja poczta powinna dzialac poprawnie, ale nie gwarantuje dzialania innych serwerow SMTP To chyba tyle.... ide spaciooo z nadzieja, ze jutro dostane informacje o nr rachunkow z jakich robili przelewy na moje konto - od osob wyzej wymienionych i zrobie te ostatnie przelewy zamykajac kwestie zwrotow. A jakby przy okazji Ci co mnie nie powiadomili ze pieniazki dotarly tez cos napisali to pewnie bylbym happy Pzdr. Cytuj
VDR Opublikowano 6 Marca 2007 Autor #93 Opublikowano 6 Marca 2007 Przelewy do Pawcia, Fisha i R2D2 poszly dzisiaj wiec powyzszy mail zostal wyedytowany Cytuj
VDR Opublikowano 7 Marca 2007 Autor #94 Opublikowano 7 Marca 2007 Dzisiaj kolejny przelewik poszedl -- olo20 Wciaz przypominam, ze nadal czekam na nr rachunkow kilku kolegow Cytuj
harisimi Opublikowano 7 Marca 2007 #95 Opublikowano 7 Marca 2007 Mówią ze w Polsce jest źle a tu ludziska nie kwapią sie odebrać własnych pieniędzy ... ja bym tam za długo nie czekał i wypił za ich zdrowie Cytuj
kisor Opublikowano 7 Marca 2007 #96 Opublikowano 7 Marca 2007 to dziwne, ze nie ma informacji o numerach kont, z ktorych dostales wplaty... Cytuj
VDR Opublikowano 7 Marca 2007 Autor #97 Opublikowano 7 Marca 2007 to dziwne, ze nie ma informacji o numerach kont, z ktorych dostales wplaty... jak wplacasz w okienku lub np w UP (urzad pocztowy) to... wtedy mam rachunek banku lub rachunek poczty -- inaczej mowiac posrednika -- ktory nie koniecznie jest rachunkiem osoby, ktora wplaca pieniazki ;] W wiekszosci wypadkow nr rachunku sie zgadzal, ale bylo kilka (a moze kilkanascie bo nie liczylem w sumie) przypadkow, ze mialem inny nr rachunku. A co do pieniazkow -- urlopy, wyjazdy, brak dostepu do netu itd itd to wszytko moze skutkowac brakiem odzewu Ale namierzylem pare nr telefonow wiec dzisiaj bede dzwonil :> :> Cytuj
VDR Opublikowano 7 Marca 2007 Autor #98 Opublikowano 7 Marca 2007 Ruszylo do przodu Telekomunikacja mi troche pomogla :) Na dzien dzisiejszy nadal nie mam nr rachunku bankowego od osob o nicku: G-Z i Gocik Jutro postaram sie zdobyc namiary i zlapac kontakt Rajwus sie odezwal ale cos nie tak z jego rachunkiem bankowym... wiec jak ktos mu dawal znac to bardzo prosze o przekazanie, bo pisal mi, ze go troche nie bylo i po powrocie ma sporo na glowie 20olo, Florek i WaldekN -- przelewy poszly dzisiaj, wyjda jutro rano wiec w sumie jutro pieniazki powinny byc na kontach, najpozniej pojutrze. Michal1994 -- po rozmowie telefonicznej z mama, wiec sposob przekazania pieniazkow ustalony... Pozdrawiam i jeszcze raz prosze jesli ktos zna Gocika i G-Z, ma jakis kontakt to prosze o powiadomienie, ze sa poszukiwani :) Pozdrowka Cytuj
G_Z Opublikowano 12 Marca 2007 #99 Opublikowano 12 Marca 2007 Witam wszystkich. Nie odzywalem sie poniewaz mam remont w domu i nie mam podlaczonego kompa. Dzisiaj wyslalem email z numerem konta i potrzebnymi informacjami. Ps. szkoda ze nic nie wyszlo z koszulkami. Pozdrawiam Cytuj
VDR Opublikowano 12 Marca 2007 Autor #100 Opublikowano 12 Marca 2007 E-mail dotarl, zlecenie przelewu wykonane... Zostal Rajwus (zly nr rachunku) i Gocik (nadal brak kontaktu) -- niestety ja tez remoncik i czasu tez niewiele, dzis mial byc hydraulik i ... znow przelozyl termin... masakra z tymi fachowcami ;k Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi