Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mamy czwartek, niedlugo koniec tygodnia dlatego chcialem zrobic takie male podsumowanie przelewow.

Do dnia dzisiejszego nie mam kontaktu z osobami o nickach:

20olo

G-Z

WaldekN

Rajwus

Gocik

Pawcio

Jeszcze raz bardzo prosze wyzej wymienione osoby, aby zajrzaly na skrzynki pocztowe, ktore wpisali w formularzu zamowienia jako adres kontaktu e-mail i potwierdzily nr rachunku bankowego, z jakiego wykonany zostal przelew. Jesli ktos ma jakis kontakt z powyzej wymienionymi to bardzo prosze w moim imieniu o przekazanie tej informacji :)

Kolezanki i kolegow o nickach:

ANA, Brichacz, Aditu, Nabe, Fajfer, JurekT, Tofif, Slavo, MateuszT -- bardzo prosze o potwierdzenie, ze pieniazki do Was dotarly. Przelewy zostaly wykonane jakis czas temu (z wyjatkiem Tofifa, Slava, MateuszaT - Wasze przelewy tak jak pisalem w mailach wyszly dzisiaj).

Od kolegow i kolezanek o nickach:

Zibi, Anula, Ziemniak, Suchy, Sision, pfpp, piciu2000, kisor, torgi75, danielj, harismi (obydwa przelewy), MarcinGoluch - dostalem informacje zwrotna, ze przelewy dotarly. Dzieki wielkie bo to zawsze lzej na sercu, ze wszystko jest ok :)

Kolege r2d2 bardzo prosze po powrocie z urlopu o kontakt w sprawie przelewu :)

Z kolegami: Florek91, Fish1990 i Michal1994 jestem w kontakcie i w trakcie ustalania sposobu zwrotu pieniazkow.

Jesli kogos pominalem, zakwalifikowalem do nie tej grupy co trzeba etc. etc. bardzo prosze o kontakt i sprostowanie...

Pozdrawiam serdecznie....

Opublikowano

Powoli do przodu...ale nadal nie mam kontaktu z osobami o nickach:

G-Z

WaldekN

Rajwus

Gocik

Wiem, ze G-Z i Rajwus zagladali na forum -- jak ktos ma jakis kontakt telefoniczny itp niech da znac, ze pilnie ich szukam. Trzech pozostalych kolegow nie kojarze -- ale dzialanie dokladnie takie samo ;) Jak ktos ma jakis kontakt telefoniczy etc - to prosilbym o sms`ika zeby zajrzeli tu na forum, czy na swoje skrzynki, ktore podali w zgloszeniu.

Dwa zagladajacie na te skrzyneczki jak tylko mozecie -- bo mialem kilka przypadkow, ze nr rachuneczku ktory podaliscie byl wlasnie odmienny od tego co ja mialem na przelewie i do kilku z Was wyslalem dodatkowe maile i nie wszyscy mi na te maile odpowiedzieli.

Trzy - nadal nie mam potwierdzen od wszystkich osob do ktorych przelewy poszly, ze wszystko jest ok :(

Dla jasnosci to przelewy nie zostaly wykonane do nastepujacych osob (na dzien 07.03.2007):

G-Z - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew

WaldekN - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew

Rajwus - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew

Gocik - brak kontaktu i informacji o koncie z ktorego byl robiony przelew

Michal1994 -- prosba o przekaz pocztowy -- wyslalem maila o potwierdzenie, ze faktycznie mam zrealizowac przekaz pocztowy, ze wzgledu na znacznie wyzsze koszty (przezkaz pocztowy cos kolo 4,7zl kosztuje + dodatkowe 1% od sumy) - brak odpowiedzi

Florek91 - czekam na nr rachunku z ktorego byl robiony przelew :) mial byc dzisiaj ;) Florek91 ma slaby dostep do netu, wiec licze, ze to tego wina :)

Do reszty osob przelewy zostaly wykonane. Jesli ktos nie otrzymal jeszcze raz bardzo prosze o kontakt.

Jesli ktoras z powyzej wymienionych osob wysylala jakies informacje i nie ma odpowiedzi bardzo prosze o ewentualny kontakt poprzez forum (czy w tym watku czy poprzez PW). Praktycznie moja poczta powinna dzialac poprawnie, ale nie gwarantuje dzialania innych serwerow SMTP :)

To chyba tyle.... ide spaciooo z nadzieja, ze jutro dostane informacje o nr rachunkow z jakich robili przelewy na moje konto - od osob wyzej wymienionych i zrobie te ostatnie przelewy zamykajac kwestie zwrotow.

A jakby przy okazji Ci co mnie nie powiadomili ze pieniazki dotarly tez cos napisali to pewnie bylbym happy ;)

Pzdr.

Opublikowano

Przelewy do Pawcia, Fisha i R2D2 poszly dzisiaj wiec powyzszy mail zostal wyedytowany

Opublikowano

Dzisiaj kolejny przelewik poszedl -- olo20 :)

Wciaz przypominam, ze nadal czekam na nr rachunkow kilku kolegow :)

Opublikowano

Mówią ze w Polsce jest źle a tu ludziska nie kwapią sie odebrać własnych pieniędzy :wink: ... ja bym tam za długo nie czekał i wypił za ich zdrowie :mrgreen:

Opublikowano
to dziwne, ze nie ma informacji o numerach kont, z ktorych dostales wplaty...

jak wplacasz w okienku lub np w UP (urzad pocztowy) to... wtedy mam rachunek banku lub rachunek poczty -- inaczej mowiac posrednika -- ktory nie koniecznie jest rachunkiem osoby, ktora wplaca pieniazki ;]

W wiekszosci wypadkow nr rachunku sie zgadzal, ale bylo kilka (a moze kilkanascie bo nie liczylem w sumie) przypadkow, ze mialem inny nr rachunku.

A co do pieniazkow -- urlopy, wyjazdy, brak dostepu do netu itd itd to wszytko moze skutkowac brakiem odzewu ;) Ale namierzylem pare nr telefonow wiec dzisiaj bede dzwonil :> :>

Opublikowano

Ruszylo do przodu :) Telekomunikacja mi troche pomogla :) :)

Na dzien dzisiejszy nadal nie mam nr rachunku bankowego od osob o nicku:

G-Z i Gocik

Jutro postaram sie zdobyc namiary i zlapac kontakt :)

Rajwus sie odezwal ale cos nie tak z jego rachunkiem bankowym... wiec jak ktos mu dawal znac to bardzo prosze o przekazanie, bo pisal mi, ze go troche nie bylo i po powrocie ma sporo na glowie :)

20olo, Florek i WaldekN -- przelewy poszly dzisiaj, wyjda jutro rano wiec w sumie jutro pieniazki powinny byc na kontach, najpozniej pojutrze.

Michal1994 -- po rozmowie telefonicznej z mama, wiec sposob przekazania pieniazkow ustalony...

Pozdrawiam i jeszcze raz prosze jesli ktos zna Gocika i G-Z, ma jakis kontakt to prosze o powiadomienie, ze sa poszukiwani :) :)

Pozdrowka

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nie odzywalem sie poniewaz mam remont w domu i nie mam podlaczonego kompa.

Dzisiaj wyslalem email z numerem konta i potrzebnymi informacjami.

Ps. szkoda ze nic nie wyszlo z koszulkami.

Pozdrawiam

Opublikowano

E-mail dotarl, zlecenie przelewu wykonane...

Zostal Rajwus (zly nr rachunku) i Gocik (nadal brak kontaktu) -- niestety ja tez remoncik i czasu tez niewiele, dzis mial byc hydraulik i ... znow przelozyl termin... masakra z tymi fachowcami ;k

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.