Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
My zawsze robilismy koszulki tutaj http://www.bodman.webd.pl/catalog/

Teraz tez robimy - koszt 30 zeta zdaje sie ale bede rozmawial z gosciem co to organizuje to zobaczymy. A koszulki byly z takim wzorem z tylu + nick i z nickiem z przodu na piersi wiec byly drozsze bo kazdy mial swoj nick.

winner9hk.th.jpg

Tofif to jest tylko jeden kolor...

Nasza koszulka ma zdaje sie 3 kolory...albo 2 -- bo nie pamietam jak sie liczy ten niebieski... za kazdy kolor sie placi, kazdy kolor to dodatkowe koszty przy przygotowaniu sita, matrycy czy czego oni tam uzywaja.

Nadruk mielismy z przodu, z tylu i na lewym rekawku.

Coz -- pod koniec tygodnia sie wyjasni...

Opublikowano
napisalem post wyzej, musze miec logo w pliku graficznym i oni to robia jak zdjecie mozesz i 100 klorow miec nie ma znaczenia :)

Ale to juz jest zupelnie inna metoda... szczerze mowiac -- nie wiem jak to wyjdzie i czy faktycznie bedzie 100% niespieralne... ;] ;] Byc moze sie myle, ale ta metoda chyba wlasnie robia w tych takich punktach, gdzie sie wchodzi, siada, robia zdjecie i po 10 minutach odbiera sie gotowa koszulke... ale mowie byc moze sie myle... bo nie jestem bieglym w tej dziedzinie...

Opublikowano

To jest firma fotograficzna, z ktora ja wspolpracuje, robia glownie zdjecia zwykle i cyfrowe, zdjecia na koszulkach, kubkach, podkladkach pod mysz i takich tam, maja profesjonalne urzadzenia. Naprawde to jest najtrwalsza metoda, do tego typu nadruku potrzebne sa specjalne koszulki, ktore tylko oni maja, dlatego tylko biae wchodza w gre a takie studia gdzie siadasz i ci robia zdjecie i wala na koszulke to sie nadje wiesz gdzie :) W poniedzialek dostane probke takiej koszulki. No ale ja chce tylko pomoc, nikogo nie zmuszam :D Musze po prostu w poniedzialek zamowic jesli maja byc na sobote zrobione.

Opublikowano
To jest firma fotograficzna, z ktora ja wspolpracuje, robia glownie zdjecia zwykle i cyfrowe, zdjecia na koszulkach, kubkach, podkladkach pod mysz i takich tam, maja profesjonalne urzadzenia. Naprawde to jest najtrwalsza metoda, do tego typu nadruku potrzebne sa specjalne koszulki, ktore tylko oni maja, dlatego tylko biae wchodza w gre a takie studia gdzie siadasz i ci robia zdjecie i wala na koszulke to sie nadje wiesz gdzie :) W poniedzialek dostane probke takiej koszulki. No ale ja chce tylko pomoc, nikogo nie zmuszam :D Musze po prostu w poniedzialek zamowic jesli maja byc na sobote zrobione.

Moze to cos nowego ale:

http://morda.pl/informacje.php/art_id/3 ... 7c434f55e8

A pewnie te specjalne koszulki to takie dwuwarstwowe koszulki, gdzie na zewnatrz jest poliester a wewnatrz bawelna.. Mowie byc moze to cos innego ale dla np. czarnych koszulek stosuje sie pewien podklad i dopiero na to nanosi sie wlasciwe zdjecie. Choc moze w ramach tej technologii udoskonalono cos i wystepuje to pod ta sama nazwa.

Te ktore robilismy byly robione normalnie metoda sitodruku z wykorzystaniem farb plastizolowych jesli sie nie myle.

Aby nie ciagnac tego tematu dalej -- jesli ktos chce zamowic

koszulke u tofifa to niech mi da znac via e-mail -- zrobie zwrot pieniazkow tak aby tofif mogl w poniedzialek ewentualnie zamowic. Wszelkie sprawy zwiazane z koszulkami tofifa oczywiscie prosze kierowac do niego :) Ja nie mam niestety, az tyle czasu aby wniknac w szczegoly tych koszulek :( :( :(

Co do czarnych koszulek, na ktore zamowienia zbieralem:

Tak jak pisalem bede wiedzial dopiero pod koniec tygodnia, czyli najpewniej w poniedzialek dopiero skrobne na grupe -- czy zrobia mi te koszulki czy bede zmuszony zwrocic Wam pieniazki. Metoda sitodruku nikt mi nie zrobi w tej cenie, wiec wyjscie w takim przypadku jest jedno :( Niestety :(

Opublikowano

Jesli nie uda sie zamowic twoich koszulek, to oczywiscie mozemy zamowic moje i rozliczyc sie w Krakowie na zlocie ale wszyscy sie musza zgodzic bo 5 koszulek z naszym logo nie zrobia.

Opublikowano

Ja jeszcze nie mam ostatecznej decyzji w sprawie koszulek. Poproszono mnie jeszcze o wstrzymanie sie dzien, dwa bo sprawa sie wciaz wazy. Stwierdzilem, ze dzien dwa jeszcze mozna poczekac -- i jesli w srode nie zapadnie zadna decyzja, to ja nie bede tego przeciagal w nieskonczonosc i bez wzgledu na rozwoj sytuacji (no z wyjatkiem, ze mam info - ze robimy) rozpoczynam robic zwroty.

Jesli ktos nie chce czekac do srody - to tak jak pisalem wczesniej -- poprosze o info i robie zwrot pieniazkow praktycznie od reki...

Opublikowano

Nic ciekawego sie nie wyklulo... niestety... z przykroscia musze zawiadomic, ze na 99.9999999% firma, ktora miala mi zrobic te koszulki nie wykona ich.

Ten malutki procencik zostawiam dlatego, ze jestem niepoprawnym optymista, jutro jest weekend i jestem w Krakowie na akwawalentynkach, wiec przelewy zwrotne bede robil w poniedzialek, a do poniedzialku jeszcze troche czasu. Nie sadze abym w poniedzialek uslyszal "ROBIMY" wiec mysle, ze to jest sytuacja przesadzona, ale... minimalna furtke zostawiam.

Przykro mi, ze tak to wyszlo bo w sumie po raz kolejny udalo sie zebrac ponad 30 sztuk na zamowienie i gdyby nie ta sytuacja, dzisiaj odebralbym gotowe koszulki. Cieszyc moze, ze po raz kolejny staneliscie na wysokosci zadania, ze na informacje o robieniu koszulek, odpowiedzieliscie calkiem spora iloscia zamowien.

Z cala pewnoscia nie bedzie to ostatnie podejscie do tematu koszulek klubowych. Wczesniej czy pozniej na pewno wrocimy do tego tematu - trzeba tylko zrobic rozeznanie na rynku. Porozsylac zapytania do firm z wycena etc etc. To troche na pewno bedzie trwalo, a ja nie moge trzymac Waszych pieniazkow w nieskonczonosc, dlatego podjalem decyzje o zwrotach. Mam nadzieje, ze zrozumiecie zaistniala sytuacje.

Z wyrazami szacunku.

VDR.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.