Micha1994 Opublikowano 6 Lutego 2007 #61 Opublikowano 6 Lutego 2007 No to fajnie. Ja na ilość osób a nie koszulek patrzyłem Cytuj
VDR Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor #62 Opublikowano 6 Lutego 2007 Mariusz Suwalski też zapałcił dzisiaj więc będzie 29. Występuje w jego imieni bo jest wyjechany Mariusz bylby w razie co wliczony bo dostalem info o wyjezdzie na urlop zanim podalem nr konta... Na liscie nie bylo rowniez mojej koszulki. Ale wplaty to najmniejszy problem Na jutro bylem umowiony na wizyte u znajomego... dzisiaj dostalem info od niego, ze po bilansie roku poprzedniego jego wspolnik i on zdecydowali na zamkniecie dzialalnosci :shock: :shock: Niestety nie mam pewnosci, ze uda mi sie zalatwic aby nasze zamowienie bylo ostatnim zamowieniem... :( W tej chwili mamy 30 koszulek, jutro jeszcze zdaje sie od conajmniej 3 osob wplyna pieniazki, wiec zamowienie mozna by zrealizowac. Kumpel bedzie rozmawial ze wspolnikiem ale nie mogl mi nic obiecac Mam nadzieje, ze uda mu sie przekonac wspolnika i wszystko bedzie ok i zrobia nam te koszulki. Jest mi niewymownie glupio, ale musicie zrozumiec, ze jest to niezalezne ode mnie. Ponadto sam liczylem na zakup jeszcze jednej koszulki. Nie ukrywam, ze jestem wkurzony, bo w zasadzie w dniu dzisiejszym rano wiedzialem juz, ze bedzie 30 koszulek, zaczalem juz robic rozpiske ile sztuk danego rozmiaru, a pozniej sie dowiedzialem, ze moze byc problem ze zrobieniem tych koszulek. Jesli nie dojdzie do realizacji tego zlecenia to oczywiscie zwracam pieniazki, wiec o kase nie macie sie co martwic. Cytuj
MarcinGoluch Opublikowano 7 Lutego 2007 #63 Opublikowano 7 Lutego 2007 VDR moje nazwisko nadal na czerwono :? Cytuj
VDR Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor #64 Opublikowano 7 Lutego 2007 VDR moje nazwisko nadal na czerwono :? juz poprawilem i juz na zielono... sorki :oops: :oops: Sprawdzilem teraz wyciag bankowy z tym co jest na zielono i poki co mi sie wszystko zgadza... Jesli ktos wplacil a nie ma go na liscie -- prosze o kontakt czy tutaj czy via PW z podaniem daty, kiedy dokonywal wplaty ! Cytuj
r2d2 Opublikowano 7 Lutego 2007 #65 Opublikowano 7 Lutego 2007 tak przy okazji to to trzeba by bylo podziekowac Vaderowi za zaangazowanie w akcje z koszulkami (nie wazne czy beda czy nie) bo cale przedsiewziecie napewno wymaga duzo poswiecenia (wiadomo kazdy ma swoje obowiazki- dom, praca itp.) czasu i checi, tak wiec dzieki za checi i starania Cytuj
harisimi Opublikowano 7 Lutego 2007 #66 Opublikowano 7 Lutego 2007 Vodziu jakby nie było starałeś sie i jeżeli nie wyjdzie to nie będzie twoja wina, więc nie musi ci być głupio. Mam nadzieje ze chłopaki jeszcze pachną tą partie pare złoty przyda im sie na następną działalność Cytuj
cw Opublikowano 8 Lutego 2007 #67 Opublikowano 8 Lutego 2007 To jak w końcu, mam wpłacić czy nie??, bo są ponoc jakieś problemy z realizacją..... Cytuj
VDR Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor #68 Opublikowano 8 Lutego 2007 To jak w końcu, mam wpłacić czy nie??, bo są ponoc jakieś problemy z realizacją..... CW -- nie ponoc, tylko wyzej napisalem co i jak... W sumie pieniazki zbieralem do wtorku... W zasadzie gdyby nie sytacja jaka wynikla, koszulki by juz byly wykonywane i nie byloby opcji aby wplacic pieniazki (chyba ze przelewy wewnatrzbankowe mbanku). Ale jest jak jest. Wplacajac mi ryzykujesz jedynie, ze jesli nie uda sie zrobic tych koszulek -- bank na przelewie zwrotnym zabierze mi 50 groszy, ktore potrace sobie z wplaconej sumy (chyba ze to bedzie przelew wewnetrzny mbanku, wtedy dostaniesz zwrot calej gotowki). Jesli jednak zapadnie decyzja, ze nam je zrobia -- nie wiem czy bede czekal, az wplyna pieniazki bo nie wiem jak bedzie to wszystko wygladalo (no chyba, ze bedzie to przelew wewnetrzny mbanku, wtedy nie ma zadnego problemu). Byc moze nie bede mial czasu na to aby czekac na przelewy. Ta sytuacja rowniez i mi nie jest na reke -- bo liczylem, ze zrobie to szybko, a tymczasem byc moze czeka mnie wypelnianie cos kolo 40 przelewow :( Dzisiaj rozmawialem ze znajomym i niestety niewiele sie wyklarowalo. Do konca tego tygodnia mam dostac informacje czy nam zrobia czy nie. Znajomy dwoi sie i troi ale to tez nie tylko od niego zalezy. Koszulki w zasadzie robili nam po kosztach wiec, sami rozumiecie... Przejrzalem kilka ofert firm robiacych nadruk i tak srednio 30-36zl netto za taka koszulke trzeba by zaplacic. Nie mam czasu szukac oferty, ktora by byla zblizona do takiej jaka zaproponowalem aby zlecic to komus innemu. Jesli nie dojdzie do realizacji to robie przelewy zwrotne i zamykam kwestie koszulek przynajmniej na jakis czas. Tak wiec CW czy wplacac czy nie -- to juz Twoja decyzja. Ja nie bede nikogo namawial. Pisze otwarcie aby byla jasnosc jak wyglada sytuacja na chwile obecna. Cytuj
tofif Opublikowano 8 Lutego 2007 #69 Opublikowano 8 Lutego 2007 My zawsze robilismy koszulki tutaj http://www.bodman.webd.pl/catalog/ Teraz tez robimy - koszt 30 zeta zdaje sie ale bede rozmawial z gosciem co to organizuje to zobaczymy. A koszulki byly z takim wzorem z tylu + nick i z nickiem z przodu na piersi wiec byly drozsze bo kazdy mial swoj nick. Cytuj
tofif Opublikowano 9 Lutego 2007 #70 Opublikowano 9 Lutego 2007 Jeszcze jedna propozycja Mam mozliwosc zamowienia koszulek identycznych ale tylko w kolorze bialym, poniewaz jest to specjalny material do nadruku, ktory jest robiony metoda termosulimacyjna czyli 100 % niespieralna, wiec nie moze byc inny kolor. Koszulki w rozmiarach S,M,L,XL,XXL w cenie 29,80 a dla dzieci rozmiar 116 i 122 w cenie 24,90. Koszulki robione beda w Krakowie wiec odbebrac je mozna na miescu. W poniedzialek trzeba zamowic. Czekam na propozycje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi