Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do kiedy mozna składać zamówienia :?: :?:

W tej chwili jak najszybciej ;) ;) Przekroczylismy 30 koszulek, wiec dzisiaj ida maile z informacjami o nr konta na ktore nalezy wplacic pieniazki.

Jak zbierze sie kwota za 30 koszulek to wtedy moge skladac zlecenie, i od tego momentu bedzie juz niewiele czasu na to aby moc zlozyc zamowienie. Szczerze mowiac chcialbym wyrobic sie przed 17 lutym wiec powiedzmy, na poczatku lutego chcialbym miec zamkniety system zgloszen. Nie okreslam w tej chwili daty bo wszystko zalezy od tego jak szybko zbierze sie kwota na 30 koszulek. Dlatego nie ma co czekac na ostatnia chwile :)

Kiedy zacznie sie wysylanie?? I jak trzeba placic za te koszulki

Khmmm ;) ;) Juz pisalem, kurde no czytajcie co pisze bo mi klawiatura sie wytrze jak bede w kolko to samo pisal ;) ;) ;) Dzisiaj dostaniesz droga e-mailowa na adres podany w zgloszeniu, informacje o nr konta i kwocie jaka nalezy wplacic.

Koszulki beda wysylane jak je zrealizujemy. To jest zalezne od tego jak szybko na konto wplyna mi pieniazki, abym mogl pozniej zaplacic za koszulki. Nie zakladam z wlasnych zasobow bo niestety bogaty nie jestem, a 30 koszulek Klubu Malawi tez niekoniecznie jest mi potrzebne ;) ;)

Szczegoly w dzisiejszym mailu, informacja o koszulkach dzieciecych w poniedzialek.

Opublikowano

No niestety z przyczyn niezaleznych nie bylo :( :( Ale juz mam dostep do netu i biore sie za rozsylanie...

Opublikowano

Maile rozeslane wiec kazdy powinien juz miec info na swojej skrzyneczce...

Bardzo prosze o sprawdzenie czy wszystko sie zgadza: ilosc koszulek, rozmiar i kwota wplaty...

dla 1 koszulki = 22 + 9 =31zl

dla 2 koszulek: 44 + 9 = 53 zl

dla 3 koszulek: 66 + 9 = 75 zl

dla 4 koszulek: 88 + 9 = 97 zl

tytul wplaty powinien wygladac tak: Koszulki NICK ROZMIAR dla przykladu:

koszulki VDR 1S 2XL 1XXL

Co do dzieciecych koszulek. Jutro albo pojutrze najpozniej powinienem wiedziec czy sa jakies szanse na wykonanie takiej koszulki. Jesli chodzi o rozmiarowke to moze byc dostepna taka:

116

128

140

152

Wszystko niestety teoretycznie, poniewaz jest to uzaleznione od tego czy na stanie maja cos z tych koszulek. Jesli nie to niestety musieliby zamawiac caly karton, a ze dzieciecych niewiele robia to sami rozumiecie.

To chyba wszystko... jesli ktos nie dostanie maila z informacja o nr konta bardzo prosze o kontakt przez forum !

Opublikowano
Wszystko jasne ale ja nie będę na Akwawalentynkach, a więc muszę czekać na poczte tylko jak mam podac swój adres. Wystarczy napisać tylko na tym kwitku??

Na jakim kwitku ?? Chodzi o przelew ? Nie wystarczy ;) Nie wiem jak to zostanie zaksiegowane u mnie na wyciagu bankowym.

W mailu, ktory powinienes dostac na adres ktory podales w zgloszeniu napisalem:

"Prosze o informacje na jaki adres ma byc wyslana paczka w przypadku,

gdybys nie odbieral w KRK, badz gdybysmy sie nie wyrobili przed

AkwaWalentynkami."

W logach widze, ze mail dotarl, dlatego prosze o e-maila w ktorym podasz adres wysylki. E-mail wyslij na adres z jakiego przyszedl mail informujacy o nr konta.

Kontakt przez forum w przypadku gdyby droga e-mail zawiodla !

Opublikowano

Tak jak obiecalem dowiedzialem sie o koszulki dzieciece. Niestety, na stanie nie maja nic, wiec dzieciecych nie uda mi sie zalatwic :cry::cry::cry::cry: Szkoda :(

Przechodzac do dalszych informacji. W niedziele wieczorem zamykam mozliwosc skladania zamowien wstepnych. Osoby, ktore juz zlozyly zamowienie wstepne, prosze o wplacanie pieniazkow. Do wtorku 6 lutego chcialbym miec juz komplecik wplat, tak aby zdazyc przed AkwaWalentynkami z odbiorem koszulek. Pamietajcie, ze wplacjac w poniedzialek, pieniazki niekoniecznie moga byc u mnie na wtorek !!!

Przypominam, ze na stronie http://www.debesciak.net/~koszulki mozecie sprawdzic czy pieniazki wplynely czy nie. Staram sie aktualizowac na biezaco, ewentualnie zawsze wieczorem jak juz jest po ostatniej sesji przychodzacej eliksiru w mbanku.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.