sision Opublikowano 19 Stycznia 2007 #21 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja słowa dotrzymałem zamówienie złożone ale dalej mało do tych 30... Cytuj
nabe Opublikowano 19 Stycznia 2007 #22 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Aargh! Coś mi się pokićkało i żle wpisalem rozmiar. Gdzie to sie zmienia? Help! Cytuj
VDR Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor #23 Opublikowano 19 Stycznia 2007 :) Nabe -- daj mi znac na forum czy na PW jaki rozmiar ma byc...ja to poprawie bezposrednio ;] R2D2 -- pewnie nazwisko zaczyna sie na PL literke ?? kimsi_3 -- ń nie przeszlo wpisałem bez ń Z tego co widze, to skrypt ma problem z polskimi literkami, dlatego prosze o wpisywanie bez polskich liter...:> Skrypt powstal aby oszacowac ilosc chetnych i abym nie musial potwierdzac, ze mail dotarl itp. I aby kazdy sobie sprawdzic czy sie zgadza ilosc i rozmiar koszulek, ktore chce zamowic... Co do wplacania pieniazkow itp. napisze jeszcze raz dla jasnosci :) Aby oplacalo sie robic koszulki musze zamowic 30 sztuk. Jest to ilosc minimalna w zamowieniu. Jesli bedzie chetnych na 30 koszulek to wtedy rozsylam info do kazdego z numerem konta, kwota wplaty i czekam na pieniazki oraz informacje z adresem na jaki ma pojsc paczka. Przy mniejszej ilosci nie ma sensu zamawiac bo nie bedzie to po prostu oplacalne i koszulki moga byc W momencie kiedy otrzymam pieniazki na stronce przy WPLATA pojawi sie kolor zielony i wyraz TAK. I jeszcze raz podkreslam. Zamowienie bedzie realizowane dopiero kiedy na koncie pojawia sie pieniazki za conajmniej 30 koszulek. Jesli ktoras z osob zrezygnuje i nie bede mial wplaty, a ilosc pieniazkow na koszulki bedzie mniejsza niz <30 to bede zwracal pieniazki, badz bedziemy czekac az pojawia sie nowe chetne osoby, etc. Cala procedura z prostej prozaicznej przyczyny. Ja nie wykonuje tych koszulek tylko zamawiam je w firmie, ktora je wykonuje - wiec jesli, zloze zamowienie na 30 sztuk a ktos mi nie wplaci, to bede musial wylozyc z wlasnej kieszeni a na to mnie po prostu nie stac. Jesli ktos ma jakies pytania to smialo moze pytac... Moge nie odpowiadac natychmiast bo mam na glowie mnostwo obowiazkow ale temat sledze i na pewno odpowiedz z mojej strony padnie na kazde zadane pytanie... Pozdrawiam. Cytuj
pawcio Opublikowano 19 Stycznia 2007 #24 Opublikowano 19 Stycznia 2007 zamówiłem już koszulkę o rozmiarze XL dla siebie ale najważniejsza sprawa to koszulka klubowa dla Pawcia (to On jest członkiem Klubu) moje pytanie czy jest możliwość zamówienia rozmiaru dziecięcego na 140cm.Jeżeli jest taka możliwość to proszę o info. jaka jest procedura dokonania takiego zamówienia. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów Henryk (tata Pawcia-potencjalny członek Klubu) Cytuj
VDR Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor #25 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Postaram sie w poniedzialek dowiedziec odnosnie takiego rozmiaru... ale nic nie obiecuje :( Najmniejsza S`ka zgodnie z tabela do ktorej link podawalem ma rozmiary: obwod klatki piersiowej: 92 dlugosc: 70 Cytuj
starykot Opublikowano 23 Stycznia 2007 #26 Opublikowano 23 Stycznia 2007 No ja coprawda mam nadam moje 2 sztuki w dobrej formie, ale dla poprawienia statystyk dopisze sie do bazy i kupie sobi ejeszcze jedną .. a co Swoją droga, to można by robić koszullki okolicznościowe, np: zoobotanica 2006, akwawalentynki 2007, zoobotanica 2007 i tp gdzies pod logiem na piersi. Wtedy każdy chciał by miec sztukę z każdego zjazdu, wiecie .. potem w 2026 roku przyjechał bym w koszulce zoobotanica 2007 i bym rządził Kot. Cytuj
ziemniak Opublikowano 23 Stycznia 2007 #28 Opublikowano 23 Stycznia 2007 niech ktoś kompetentny napisze informacje na stronie głównej o koszulkach. Sądzę, że ten news będzie cieszył się większym zainteresowaniem niż news o jakimś tam akwarium jakiegoś tam ziemniaka trochę reklamy koledzy klubowicze, trochę reklamy... a nie ten temat można łatwo przeoczyć, bo nawet nie jest odpowiednio zaznaczony w tym dziale i jest słabo rozreklamowany. Sądzę, że Ci co naprawdę chcieli mieć te koszulki złożyli już zamówienia. Teraz trzeba rozreklamować trochę tą całą 'akcję' i na pewno znajdzie się jeszcze kilku chętnych którzy by chcieli sobie taką koszulkę sprezentować. A tak będziemy czekać do wiosny nim licznik pokaże upragnioną 'trzydziestkę'. Cytuj
kisor Opublikowano 24 Stycznia 2007 #29 Opublikowano 24 Stycznia 2007 zamowilem 2 koszulki, chce odebrac je u siebie w kraku, rozumiem ze mam teraz czekac na numer konta by wplacic 44 zeta? VDR bedzie mial pewnie koszulki na walentynkach w Kraku, ja bede mogl dostarczyc swoje mlode rdzawe, jesli beda chetni pozdrawiam Cytuj
VDR Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor #30 Opublikowano 25 Stycznia 2007 zamowilem 2 koszulki, chce odebrac je u siebie w kraku, rozumiem ze mam teraz czekac na numer konta by wplacic 44 zeta? VDR bedzie mial pewnie koszulki na walentynkach w Kraku, ja bede mogl dostarczyc swoje mlode rdzawe, jesli beda chetni pozdrawiam O ile do 17 lutego zdazymy je zrealizowac, a to jest uzaleznione od tego jak szybko ilosc koszulek przekroczy 30 sztuk, a pozniej jak szybko osoby zainteresowane przeleja pieniazki ! W tej chwili jest 24 sztuki -- brakuje jeszcze 6 !! Byc moze to jedna z ostatnich okazji aby zdobyc koszulke klubowa bo nie wiadomo czy kolejnym razem w ogole przekroczymy np. 15 sztuk i nastepne zamowienie moze byc dopiero jak nam sie te zedra ;) Wiec jesli ktos jest niezdecydowany to informuje calkiem powaznie, ze byc moze jest to ostatnia okazja aby taka koszulke klubowa posiadac ! Wiec jesli sie ktos jeszcze zastanawia to nie ma nad czym :] I jeszcze jedno -- przy wybieraniu rozmiarow bierzecie je z tabeli :Koszulki zwykle !!! Druga tabela Was nie interesuje. Ale o tym bede przypominal jeszcze w mailu jak dojdzie do realizacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi