Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Do TheWald'a już napisałem i za baniak 200x70x60h 2100zł, nie będę ukrywał liczyłem że będzie taniej.

a zapytałes z jakiego szkła klei ? bo wiesz, niektrórzy robią taniej, ale masz potem 3 wzmocnienia poprzeczne. No i koszt klejenia "odręcznego" jest inny, niż na tasmówce w firmie, gdzie masz wszystkie pomoce.

Opublikowano

No niestety, orientacyjnie trzeba przyjąć że szkło na wymiar przy takich rozmiarach jest droższe o 50%-100% niż standardowy zbiornik o podobnej pojemności

Opublikowano

Możemy się dogadać, jeśli jesteś zainteresowany klejeniem to na pw proszę :wink:

Troszkę baniaczków pokleiłem, a jak? Może ktoś z forum się wypowie...

Opublikowano

cena i dobra jak sie mieszka we wroclawiu i ma sie transport, i mozna to wniesc do mieszkania, a 2100 zl za sklejenie takiego akwarium w domu u kogos to moim zdaniem niezbyt wygorowana cena. ja za smieszne 350l niestandartowe zaplacilem 800 zl, gdzie standartowe kosztuje 450 zl, a od standartu krotsze o 1 cm i wezsze o 4 cm i gdzie tu sprawiedliwosc idac takim tokiem myslenia.

Opublikowano

Mnie kleił marcin tzn m_sobo na miejscu i z czystym sumieniem mogę go polecić. Profesjonalna robota ! ( tanio też było) Wcześniej oglądałem zbiorniki klejone przez niego i też wyglądały lepiej niż większość klejonych przez duże firmy…

Opublikowano

Znajomy jeździ 2razy w tygodniu na Górny Śląsk, ma w ofercie spore baniaki 500l-900l .

Myślę że mógł by za wieść jak by ktoś był zainteresowany. Cena przystępna.