Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam z ciekawości.Moje dwie pompy(dziś dotarły) pobierają 38W,z opisu aukcji wynikało że 32W,w innych opisach,w innych sklepach-30W.Jak w końcu to jest.Myślę że liczy się opis na głowicy a z niego jasno wynika że 38W z kolei 30 a 38 to jest troszkę różnicy która można by było niemal wykorzystać na prace jakiegoś kubła.Jak jest z Waszymi pompami?

Opublikowano

Nie do końca Panowie chodzi mi o to ile faktycznie ta pompa pobiera ale o to jak u Was jest.Jak napisane jest na tej pompie bo nie pasuje mi fakt że różne żródła podają inaczej.Nie jest to chyba firma "Krzak"-bez urazy do takiej firmy;) że drukują sobie takie dane jak im akurat się wciśnie-30W,32W,38W.Jeden model a takie zbieżności?

Opublikowano
Watomierz z allegro i po sprawie

eee tam zaraz watomierze.

Zwykły amperomierz i po sprawie (nawet taki z zakresem do 1A bo powinno wyjść coś koło 0,15A)

Napięcie w sieci w miarę stabilne więc tylko zostaje prąd zmierzyć.

Opublikowano

Pogrzebałem trochę w szpargałach i znalazłem cztery AT-203. Wygląda na to, że pobór mocy zależy od daty produkcji. Na głowicy z roku 2003 jest napisane, ze ma moc 38W. Na nowszych, z lat 2005, 2007 i 2008 jest podana moc 30W.