marek1234 Opublikowano 29 Marca 2010 #1 Opublikowano 29 Marca 2010 Mam pytanie o mam filtr http://www.rybarium.pl/sklep/akwarystyka-slodkowodna-filtry-akwariowe-zewnetrzne-1210/filtr-zewnetrzny-eheim-professionel-3-2075_104352.html i chce w nim wymienić wkłady bo te az tak dobrze sie nie sprawdzaja doradzcie mi na jakie i mam teraz drugie pytanie jak w nim woda przepływa czy na samym dole umieścić wkłady biologiczneczy mechaniczne bo sam już nie wiem co innego mi mowi sprzedawca a co innego wyczytałem w opisie na opakowaniu ??
doolga Opublikowano 29 Marca 2010 #2 Opublikowano 29 Marca 2010 na jakiej podstawie twierdzisz, ze media Eheima sie nie sprawdzaja? Opinie na forum sa zgola inne.
mirkot999 Opublikowano 29 Marca 2010 #3 Opublikowano 29 Marca 2010 producent chyba wie najlepiej jak używać coś co wyprodukował więc wkłady układa się w kolejności jak na opakowaniu, a w ogóle to co Ci się nie sprawdza :?: za mało bakterii naliczyłeś :?: woda wolniej płynie :?:
misiek80 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 #4 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Na samym dole wkład mechaniczny, biologiczny wkład na górę.
Rekomendowane odpowiedzi