Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za pytanie : po co odławiałeś skoro nie masz co z nimi teraz zrobić ?

1. Przysporzyłeś strachu samicom

2. Skazujesz małe na bytowanie w zoologu z neonami inesa, skalarami etc.

3.By wrzucić do baniaka, to niech podrosną do 2-3 cm.

Opublikowano
Co za pytanie : po co odławiałeś skoro nie masz co z nimi teraz zrobić ?

1. Przysporzyłeś strachu samicom

2. Skazujesz małe na bytowanie w zoologu z neonami inesa, skalarami etc.

3.By wrzucić do baniaka, to niech podrosną do 2-3 cm.

1. mój błąd do którego się przyznałem

2. albo na zjedzenie przez współbratymców, do Afryki nie pojadę i nie wpuszczę ich do Malawi

3. o taką informacje mi chodziło dzięki :)

4. Czester ma rację, przy akwarium SA udało mi sie jakimś cudem odchować tylko 2 kiryski reszta rybek nie chciała sie rozmnażać albo ikra była zjadana. A tu sam fakt trzymania maluchów w pyszczku i moment wypuszczenia ich, warte było wydania masę kasy na akwarium i rybki :)

Opublikowano
A tu sam fakt trzymania maluchów w pyszczku i moment wypuszczenia ich, warte było wydania masę kasy na akwarium i rybki

tak,obserwowanie ich niesamowicie ciekawych zachowań...bezcenne.

Za wszystko inne zapłacisz kartą M... :wink:

Opublikowano

Prawda to - każdy powinien choć raz odłowić samicę i zobaczyć jak to wygląda.

Ja odłowiłem dwie ale z ciężko dostępnego tu gatunku jakim jest..... Ps. Saulosi i poszly na pniu...

Teraz też chcę jak najmniejsze i się ludzie dziwują...

Jak to tak takie małe - bo tu sprzedają przeważnie takie kiedy można płeć rozpoznać.

Jak piszę że TAK TAKIE MAŁE CHCE to zaraz dziwne akcje że jak małe to pewnie półdarmo, a jak napisze że zapłacę jak za "pełnowymiarowe" to zdziwienie - co też se wymyślił - a ja chcę po prostu widzieć jak rosną....

Jeden typ jak mu napisałem że chcę teraz 2cm ryby i zapłacę "normalną" cenę przestał do mnie odpisywać - może pomyślał że coś nie tak ze mną?