Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
będzie mamusią ;)

Już jest. Zapraszam do lektury FAQ.

Skoro tak bliska Ci jest lektura Faq-u prosze podaj mi gdzie to zostało wytłumaczone ?

bo znalazłem tylko coś takiego >

"Wykluczając chorobę, prawdopodobnie samica przystąpiła do inkubacji ikry, poznamy to po powiększonym podgardlu"

gdzie jest opisane w faq ? kiedy dokładnie samiczka zostaję mamusią ? a w którym momencie inkubująca j ikra zamienia się w małe rybcie ? :?

Opublikowano

gdzie jest opisane w faq ? kiedy dokładnie samiczka zostaję mamusią ? a w którym momencie inkubująca j ikra zamienia się w małe rybcie ? :?

Chłopaku... nie Ciebie zapraszam do lektury FAQ tylko jegomościa paulo24_1985... Pytał o oczywistą oczywistość, która jest wyjaśniona w/w FAQ. Pytanie zadawane Nty raz - rozumiem, ktoś jest świeży w temacie, nie wie o co kaman, ale ja Was proszę wystarczy poszukać...

kiedy dokładnie samiczka zostaję mamusią ?

:mrgreen: od momentu, jak zaczęła nosić zapłodnioną ikrę - to chyba oczywiste?

Skoro tak bliska Ci jest lektura Faq

Jest mi bardzo bliska i ubolewam nad tym, że ludzie nie potrafią z niego korzystać :(

Opublikowano
Cytuj:

Chłopaku... nie Ciebie zapraszam do lektury FAQ tylko jegomościa paulo24_1985... Pytał o oczywistą oczywistość, która jest wyjaśniona w/w FAQ. Pytanie zadawane Nty raz - rozumiem, ktoś jest świeży w temacie, nie wie o co kaman, ale ja Was proszę wystarczy poszukać...

chłopaku ... to na przyszłość mnie nie cytuj ,tylko kolegę paulo

apropoo , przy okazji zacząłem się nad tym zastanawiać , kiedy to samiczka oczywiście pyszczak-samica zostaje mamą ?

a) kiedy wyda małe z pyska ?

B) czy w momencie jak ikra w pysku zmieni się w narybek?

c) kiedy bierze zapłodnioną ikrę do pyska ?

wg, mnie odpowiedz B , ale wówczas to tak naprawdę nie wiemy kiedy nią zostaje ;)

u ludzi jest prościej : BEDZIESZ TATUSIEM ;)