kunta Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor #11 Opublikowano 15 Lutego 2010 Mnie ujeły sauloski u kuzyna i uważam że są cudne a samice takie żółciótkie Jakie duze (lub w jakim wieku) ma on te ryby? Tez mam saulosi I sa piekne, zolte ale tylko do pewnego wieku. Potem jak kazda samica - rownia pochyla do szarosci. Cytuj
slawek gorol Opublikowano 15 Lutego 2010 #12 Opublikowano 15 Lutego 2010 Moje 3 letnie samice saulosi juz niestety robia sie przybrudzone... ale samiec leje na glowe kazda inna rybe swymi barwami... Cytuj
yaro Opublikowano 16 Lutego 2010 #13 Opublikowano 16 Lutego 2010 moje samiczki redzika są cały czas żółciutkie, pomimo dorosłego wieku Cytuj
Kroczek33 Opublikowano 20 Lutego 2010 #14 Opublikowano 20 Lutego 2010 Mnie ujeły sauloski u kuzyna i uważam że są cudne a samice takie żółciótkie Jakie duze (lub w jakim wieku) ma on te ryby? Tez mam saulosi I sa piekne, zolte ale tylko do pewnego wieku. Potem jak kazda samica - rownia pochyla do szarosci. Około 6cm Cytuj
kunta Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor #15 Opublikowano 20 Lutego 2010 To poczekaj jeszcze z rok I zolciotki bedzie sie brudzil, I coraz mniej zolty bedzie Cytuj
kunta Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor #16 Opublikowano 19 Lipca 2010 Odswieze watek bo pojawily sie nowe okolicznosci I typy. Akwa bedzie 450 I zolty gatunek MUSI byc roslinozerny. Ma ktos Tropheopsa chilumbe? Jak to u nich z zolcia po latach? Ogladam filmy I fotki I chyba najbardziej podobny zolty do Yellowka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi