Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak się pozbyć zapachu moczu :evil: z piaskowca, ciemnego koloru.

Piaskowiec, był myty w ciepłej wodzie oraz płynem do naczyń ale nadal jest nie miły zapach.

Włożyłem piaskowiec do śniegu czy to coś pomoże :?: :?: :?:

Wydaje mi się że kolega go trzymał na dworze i zwierzaki zrobiły . . . :evil:

Proszę pomóżcie .

Opublikowano

weź ocet, roztwór kwasku cytrynowego. Jak nie pomoże to sok pomidorowy. Ja bym tego jednak do akwa nie wkładał - jeżeli płyn został na kamieniu to ryby mogą nawet zginąć.

Opublikowano

to nie w moim stylu , ale najważniejsze żeby sie pyskom podobało.

wracająć do tematu, to wątpię żeby śnieg załatwił sprawę i wywabił zapach. Może wsadź do wody z solą i namocz przez kilka dni ;)

Opublikowano

Akurat w usuwaniu smrodu kociej szczyny mam najprawdopodobniej największe na forum doświadczenie ;) sok pomidorowy załatwia sprawę w 90% przypadków.

Swoją drogą ironia losu: Na początku kamień tylko wyglądał jak kupa teraz jeszcze śmierdzi moczem. Ironia losu, albo coś Ci sugeruje prawdziwą wartość tego wynalazku :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Przepraszam nie mogłem się powstrzymać :twisted:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Swoją drogą ironia losu: Na początku kamień tylko wyglądał jak kupa teraz jeszcze śmierdzi moczem. Ironia losu, albo coś Ci sugeruje prawdziwą wartość tego wynalazku :mrgreen::mrgreen: Przepraszam nie mogłem się powstrzymać :twisted:

:mrgreen:

święte słowa

Opublikowano

A może tak, duże wiadro metalowe wsadzić śmierdziucha i gotować parę razy tak po 30min 3-4 wymieniając wodę dodając po kieliszku octu do każdego gotowania. Wszelka zarazę zniszczysz i ten płyn do naczyń.

Zawsze to nie zaszkodzi