Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, że w klubie są także młodzi ludzie, w końcu im wcześniej zaczniemy, tym więcej czasu będziemy mieli na zdobycie doświadczenia. Jednak coraz częściej czytając posty mam po prostu dość... "najleprzego" "zaówarzyć" "trohe" to tylko przykłady z kilku ostatnich postów. Wiem, że w wieku 14, czy 15 lat można mieć problemy, można je mieć także później, co więcej każdemu czasem zdarzy się jakiś byk, ale to już jest lekka przesada. Nie jestem jakimś Miodkiem, ani patriotycznie nie walczę o czystość języka ojczystego, ale po prostu czytając setki tak poprzekręcanych wyrazów coraz częściej sam muszę chwilę się zastanowić, nawet przy najprostszych słówkach, bo opatrzone błędy wchodzą w nawyk...

Nie wymagam, żeby każde słowo sprawdzać x razy w słowniku, są łatwiejsze i dużo szybsze sposoby. Kopiujcie proszę to, co napiszecie do Worda, a jak nawet tego się Wam nie chce, to chociaż zainstalujcie sobie nowego FireFoxa, który ma już wtyczkę sprawdzającą błędy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.