oimlody Opublikowano 31 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam. Kupiłem filtr Atman CF-800 ale niestety nie ma w pudełku załączonej instrukcji ,przeszukałem całe google i nic , jeśli miałby ktoś w/w instrukcję to byłbym niezmierna rad za użyczenie (skan).
czester_ Opublikowano 31 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie żebym się czepiał ale na czorta ci instrukcja? Wkładasz wkłady, zalewasz pompką i włączasz. On nie ma instrukcji na pudełku?
oimlody Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor #3 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Na pudełku nie ma , a nie jestem pewny czy są wszystkie części a poza tym są to moje początki.
czester_ Opublikowano 31 Stycznia 2010 #4 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No jak nie ma to trudno. Kubeł do łazienki, zamknij go, zalej pompką i uruchom. Sam szybko załapiesz jak działa.
mutra Opublikowano 1 Lutego 2010 #5 Opublikowano 1 Lutego 2010 http://www.jkanimals.pl/kontaktypl.htm tu masz maile do PH importera, możesz napisać z prośbą o instrukcje chociaż z doświadczenia Ci powiem że np. PH na dolny śląsk był mało kumaty (może się juz coś pozmieniało)
Rekomendowane odpowiedzi