Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twoje glony napewno nie ciesza sie z no3=0. a tak na powaznie, albo sobie jaja robisz, albo masz zle testy, albo je zle wykonujesz, albo nie wiesz o czym gadasz. imo ta ostatnia odpowiedz jest poprawna. a skoro masz no3=0 podaj jakis cudowny przepis na pochlanianie azotanow w akwarium - jaka zywice stosujesz czy jaki masz deni ? chetnie sie podepne pod temat, gdyz walcze z azotanami w moim akwa. no, ale zeby nie bylo za duzo ale, to dodam, ze prawdopodobnie przy no2=0 i no3=0 masz niestabilny baniak. to takie moje male spostrzezenie. ale mozesz miec cos przeciw, w koncu co ja sie tam znam.....

Opublikowano

Eryk15 nie unoś się honorem i nie obrażaj się na ludzi którzy chcą pomóc a mają znacznie większą wiedzę.

Oglądałem twoje akwarium i masz tam strasznie płasko. Pyszczaki lubią (w większości) trzymać się skał i potencjalnych kryjówek zwłaszcza w nowym otoczeniu (a akwa masz świeżutkie z niezamkniętym cyklem azotowym) więc nie licz że będą pływać w wyższych partiach nawet jak się oswoją.

Poczytaj o cyklu azotowym i zmień wystój, bo choć piszesz w galerii że "Nie ważne jak wygląda ważne żeby ryby się nim dobrze czuły" to widać że tak nie jest.

Powodzenia