ŁUKASZ SZIN Opublikowano 25 Stycznia 2010 #21 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Prawda jest taka co byś nie kupił teraz np, Terta 36m-c gwarancji; JBL 4-lata gwarancji; Fluval 3 lata gwarancji; Eheim 3 lata gwarancji; Atman 3 lata gwarancji; No fajnie każda firma daje spory okres gwarancyjny, tylko kiedyś gwarancje były 1-2lata. Ciekawe po okresie gwarancyjnym co się z tymi filtrami dzieje :?: :?: :?:
junior13 Opublikowano 25 Stycznia 2010 #22 Opublikowano 25 Stycznia 2010 na pewno przy kupnie kubełka trzeba postawić sobie pewne kryteria i drogą eliminacji wyłoni się ideał Do mnie najważniejsza była ----szczelność---- ,bezawaryjność,przepływ wody,pojemność kubełka no i cena więc wybór padł na atmana cf1200 i jak na razie jest ok
oimlody Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor #23 Opublikowano 26 Stycznia 2010 u mnie podobnie , bezawaryjność , szczelność oraz cicha praca (aqwa koło łóżka) no i wybór padł również na ATMANA więc myślę że temat można zamknąć
konrad_m Opublikowano 28 Stycznia 2010 #24 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Od miesiąca używam e900 nowy więc jeszcze cichy i bardzo wydajny przy moim zbiorniczku, ale ma tę zaletę, że podnosi mi wodę na w wysokość 1,5m.
Rekomendowane odpowiedzi