kingusia133133 Opublikowano 4 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam!!! Posiadam różne gatunki pyszczaków. Chciełem zapytać co jest powodem tego, że ocierają się one o kamienie? I co na to poradzić? Proszę o odpowiedż!
szulo Opublikowano 4 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Podaj gatunki ryb, jaki masz zbiornik, rodzaj filtracji, parametry wody, i czym karmisz ryby.
czester_ Opublikowano 4 Stycznia 2010 #3 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wątki dotyczące chorób muszą zawierać w pierwszym poście takie informacje jak: - wielkość akwarium - obsada - filtracja - parametry wody (obowiązkowo NO2, NO3, ph, TwO i TwW) - sposób karmienia (częstotliwość, rodzaje pokarmów) - częstotliwość i wielkość podmian wody Tematy, które nie spełniają tego warunku będą usuwane bez kontaktu z autorem. Przypominam o przestrzeganiu regulaminu forum, oraz o precyzyjnym tytułowaniu wątków - tematy "pomocy", "chory pyszczak", czy "co robić" będą usuwane.
MalawiHobby Opublikowano 4 Stycznia 2010 #4 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Możliwe,że ocierają się z przejedzenia
kingusia133133 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor #5 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Moje akwarium ma 200l, i mam gatunki takie jak: Labidochromis caeruleus, Labidochromis chisumulae, Maylandia crabro, Melanochromis auratus, Melanochromis, pseudotropheus saulosi, i jeszcze kilka innych gatunków. Filtr: wewnętrzna pompka At-202 od 400 do 600l (czeska), pokarm TROPICAL MALAWI i tropical cichlid red green.
mutra Opublikowano 5 Stycznia 2010 #6 Opublikowano 5 Stycznia 2010 z powodu nie umieszczenia wymaganych informacji wątek zamykam
Rekomendowane odpowiedzi