aliEngD Opublikowano 27 Grudnia 2009 #1 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam. Mam możliwość kupienia takich oto rybek. Trerarasae-6zł Estherae-7zł Afra-8zł Elangatus-8zł Johannii-6zł maingano-6zł Saeruleus-9zł Moon-9zł Lecz nie wiem na które mógłbym sobie pozwolić...Chciał bym rybki łagodne i łatwo rozmnażające się Szukałem Saulosi lecz nie ma nikt w pobliżu Akwarium będzie 240l. Pozdrawiam aliEngD
MalawiHobby Opublikowano 27 Grudnia 2009 #2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mieszkasz w okolicy Torunia? Jeżeli tak to dostęp do ryb z malawi masz znacznie większy i wybór również spory. http://www.mp.umk.pl
nabe Opublikowano 27 Grudnia 2009 #3 Opublikowano 27 Grudnia 2009 W dziale dla początkujących jest lista możliwych obsad do 240ki (o którą pytają średnio 2 osoby na tydzień), wybierz coś sobie. Btw z gatunków podanych przez ciebie kojarzę tylko c. afra i m. cyaneorhabdos "maingano", skąd wytrzasnąłeś te nazwy? Omijaj ten sklep
aliEngD Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor #4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Czytałem parę tematów ale większości rybek nie mogę znaleźć. A nazwy były wypisane na akwarium i je spisałem czytałem o tych rybkach ale nadal za mało wiem.
yaro Opublikowano 28 Grudnia 2009 #5 Opublikowano 28 Grudnia 2009 masz podany link do miejsca gdzie kupisz ryby w 100% godne polecenia, w sklepie na którym sprzedawane jest malawimix kupisz ryby nad którymi możliwe że kiedyś będziesz się zastanawiał jakie gatunki ryb trzymasz.
Rekomendowane odpowiedzi