Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo jako ze mam niedostateczna filtracje w akwarium jestem zmuszony kupić nowy filtr waham sie miedzy JBL Cristal Profi E1500 (370zł) a czymś takim http://www.allegro.pl/item858284123_fil ... h_35w.html cena o 100 mniejsza i lampa uv w zestawie? Dodam ze mam tylko filtr AQUA SILENT 4 wiem ze za mały (jak zobaczyłem parametry wody na testach to mi włosy dęba stały) ale dostałem do akwarium za darmo i myślałem ze wystarczy :(. Obsada do 30 małych pysi.

Opublikowano

Ogólnie to ostatnio obserwuję pozytywną falę opinii o chończykach. Dajmy na to takie jebao które naśladuje eihema również w tym że rzadko się psuje. Tym samym polecam rozejrzeć się za właśnie jebao.

Opublikowano

Mam podobny filtr jak ten na aukcji. Wygląda identycznie, tylko ma mniejszy przepływ i nie ma lampy UV. Polecam, dobrze działa od roku, cichy i łatwy w czyszczeniu. Jakbym kupował następny/kolejny to też taki. Mam też markowe i nie widzę różnicy. Szkoda przepłacać.

Opublikowano

chcesz to sprzedam ci tego chińczyka hw 303b z lampą za 180 zeta -moge ci też sprzedać powerheada 70 z gąąbka atmana nr 3 wszystko chodzilo 2 miechy - ofertę , zdjęcia i kontakt masz w giełdzie KM

Opublikowano
Hej

Jebao jest tanie...

To chyba wyjaśnia większość kwestii.

Serwis pożal się Boże- firma Aquanurt- porozmawiaj z......- generalnie nie mam pojęcia jaka dają gwarancję bo nigdzie jest ona nie określona. Licz raczej na kwestię niezgodności z umowa- al tu miej świadomość, ze to sięga maksymalnie 6 miesięcy od daty zakupu.

Ogólnie nie psują się jakoś bardzo ...... nie sprzedaję od dawna ze względów na koszty reklamacyjne...nie mogę się doprosić o refundacje kosztów gwarancyjnych.

Części- nie ma takiego pojęcia w przypadku tego typu sprzętu. Jeśli chodzi o węże, rurki i osprzęt- podchodzi Atmana, starych JBL, Eheim.

Moja osobista rozmowa, świeżutka.